El szeretnék kezdeni fogyózni, szerintetek jó lesz ez a diéta?
Először 2 hétig csak egy kis bevezetőt szeretnék , ti mit szóltok hozzá illetve mit változtatnátok rajta?
Reggeli: 100g zab ( egész szemű), 50g gyümölcs és egy adag fehérje. Gyümölcs alatt eperre, málnára, banánra áfonyára gondoltam.
Tízórai, ebéd, uzsonna: 300g rizs 150-200g zöldség és 500g csirkemell natúran megsütve.
Ez 3 egyforma adagra szétosztva.
Vacsora 100g túró ( zsírszegény) vagy chatis chees + 50g gyümölcs.
Ha esetleg kevés lenne akkor csalásnak max napi 1 zacskó RiceUp Eat Smart teljes kiőrlésű barna rizs chips hagymás-tejfölös ízesítésű 60 g
"Mindent, mértékkel"
Amúgy szerintem, ha fogyni akarsz, akkor először nézd meg, hogy mennyi energiát fogyasztasz naponta, és ehhez képest csökkentsd az adagot!
Sok szerencsét!
Mivel semmit nem írtál magadról, nehéz megítélni.
Én ennyi csirkét 2 nap alatt ennék meg, és ennyi ch-t kb. 3 nap alatt, de nem tudom, neked mennyi lenne jó.
Szerintem a reggelid nagyon sok, bőven ketté oszthatnád, hogy jusson tízóraira is belőle. (Pl a gyümölcsöt)
Az ebédet nem értem, mi az, hogy három egyforma adagra szétosztva? Na mindegy, rizs legyen kevesebb, ha már mindenképpen enni akarod. A helyedben cserélném bulgurra/quinoara/zöldségre.
Plan, hogy chatis cheese, nem létezik. Szerintem cottage cheesere gondolsz. A fehérje jó estére. Zöldség is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!