Van értelme fogyózni ezzel a Kalóriabázia nevű alkalmazással? Nekem jónak tűnik, ráadásul még motivál is amikor látom, hogy miből mennyit ettem.
Mérleg nélkül nehéz. Anélkül meg lennék lőve számolásban... Persze ez alapanyagfüggő, soknál tökéletesen megfelelnek a mérőkanalak is, plusz nekem van rutinom, szemre megmondok sokmindent (jobb vagyok, mint a mérleg, mert az annyira nem pontos, mint én abban, amihez értek. kókuszzsírcsomót nem tudok megbecsülni, na azt mindig mérem).
A kalóriabázisban jó, hogy fogalmad lesz a makróidról, amúgyis informatív legalább egy ideig, elég csalós ételek vannak, máig meglepődöm néha. Plusz remekül lehet ott tárolni a saját recepteket :D
Ha nem te készíted az ételt, fogalmad sincs a pontos összetételéről, akkor a grammokkal sem érsz olyan sokat sok esetben, mert egyik ember tízszer zsírosabban készíti, mint a másik...
1.vagyok
Lehet rosszul fogalmaztam amúgy, de a kalóriadeficit szerintem is fontos nyilván, csak személyszerint engem nagyon untatott sokszor már a folyamatos beírkálása az ennivalóknak és letört, majd abba is hagytam egy idő után már emiatt az egészet...
most több mint két hónapja diétázom ilyen számolgatás nélkül és 7 kiló lement rólam! De persze ez személyfüggő, hogy kinek melyik módszer jön be
Nekem nagyon sokat segített, 16 kilótól szabadultam meg eddig a segítségével.
De tényleg vegyél egy mérleget, max 2000 Forint, ennyit megér, hogy lefogyjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!