Szerintetek ez nagyon kevés 1 napra? (Diétázom és 1200 kcl körül szoktam enni)
Figyelt kérdés
A mai reggelim és tízóraim elmaradt sajnos mert a barátnőmnél aludtam és délben jöttem haza ott pedig nem tudtam olyat enni.
Ebéd: 1 db teljes kiörlésű zsemle félbevágva megpirítva + 3 szelet csirkemell sonka, saláta + 1 banán
Uzsonna: 2 db puffasztott búzaszelet + 1 alma
- 1 óra edzés -
Vacsora: natúr joghurt (fahéjjal és egy pici édesítővel) + 1 alma
2019. aug. 29. 13:48
11/11 anonim válasza:
Az infralámpás zacsis dolog mellett igyekszek azért oda figyelni az étkezésekre is pl este 6 után nem eszek,igyekszek sok gyümölcsöt enni mert a gyümölcs az rostos és a rostok nagyon jók az emésztésre vagyis könnyebbé teszik a bélműködést ezáltal az anyagcsere is gyorsabb.Úgy csinálom h reggel reggelizek rendesen nem ilyen diétás valamit.És délelőtt pedig eszek valami gyümölcsöt.Ebédre rendes főt ételt,délután a munka helyemen ott is vagy valami gyümölcsöt v háztartási korpát össze keverve joghurttal. haza jövök vacsizok utána egy fél órát meg mozgatom magam ilyen hajolás guggolás stb este lefekvés előtt meg az infra zacsis cuccot csinálom.Hülye módszer de hatásos.Nem kerül pénzbe mint a fogyi tabik,nem leszel tőle anorexiás meg bulémiás mint a koplalástól.Nejlon zacskója v tescos nejlon táskája mindenkinek van otthon.Ha infralámpája nincs is mindenkinek de éjjeli lámpája hajszárítója mindenkinek van és ezekkel ugyan úgy működik annyi h ezekkel óvatosabban kell csinálni mert hamarabb meg égetik a bőrt mint az infralámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!