Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon kevés 1...

Szerintetek ez nagyon kevés 1 napra? (Diétázom és 1200 kcl körül szoktam enni)

Figyelt kérdés

A mai reggelim és tízóraim elmaradt sajnos mert a barátnőmnél aludtam és délben jöttem haza ott pedig nem tudtam olyat enni.

Ebéd: 1 db teljes kiörlésű zsemle félbevágva megpirítva + 3 szelet csirkemell sonka, saláta + 1 banán

Uzsonna: 2 db puffasztott búzaszelet + 1 alma

- 1 óra edzés -

Vacsora: natúr joghurt (fahéjjal és egy pici édesítővel) + 1 alma

2019. aug. 29. 13:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és a natúr joghurtba kb. 1 evőkanál zabpehely
2019. aug. 29. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha altalaban nem igy eszel nem problema, ne gyotord magad ezen! :) neha neha belefer..
2019. aug. 29. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem az számít, hogy mit eszel, hanem az, hogy mennyit. Ehetsz csokoládét is, ha le mozgod, akkor végülis mindegy. A puffasztott búzaszelet meg egyáltalán nem jó szerintem, mert jó formán csakis szénhidrát.
2019. aug. 29. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rengeteg szénhidrátot viszel be egy nap alatt, így sosem fogsz lefogyni.
2019. aug. 29. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a baromságot, hogy nem számít mit eszel honnét szedted? Persze tegyük fel egy átlag ember napi kcal szükséglete 2000 kalória. Nehogy azt hidd, hogy ha megeszik 4 tábla csokit akkor annak ugyanaz az eredménye mintha azt a 2000kcalt bevinné 5 étkezèsben, minőségi tápanyagokból.... egyébként meg kevés. Nem is értem, hogyan bírod így az edzést, vagy akkor az nem edzés ha ilyen kevés tápanyag bevitele után meg tudod csinálni. Egyébként mozgás előtt fehérjét plusz lassú felszívódású cht kéne enni, amit tudsz hasznosítani a mozgás közben. Ha kajálás nélkül, éh gyomorra mész le edzeni szépen katabolizmus lesz belőle. Persze mondom, kérdés neked mi az edzés. Fehérjét meg nem ártana enni, meg a zsír sem elhanyagolandó, tudod egy csomó vitamin zsírban oldódik...
2019. aug. 29. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne forgasd már ki a szavaimat, én egyáltalán nem egy rahedli csokiról beszéltem a válaszomban te szerencsétlen! 😂
2019. aug. 29. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Hát pedig ha csak chipset és csokit eszik az ember, akkor is lehet borzasztó sovány :D a lényeg, hogy mennyit eszik ezekből.

Tény, hogy előbb jól laksz salátával és csirkével, mint csokival, (ha diétázol és csokit eszel ebéd helyett, elég hamar éhes leszel), de az egyszerűen nem igaz, hogy kövér leszel, ha ilyeneket fogyasztasz.

Egészségügyileg teljesen más a helyzet, de a súly tekintetében pont mindegy, hogy mit nyelsz le, csak a menyniség legyen jó.

2019. aug. 29. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Kevés, de a nagyobb baj az a tartalma. Lényegében szénhidràt, cukor az egész. Így max azért fogsz lefogyni mert rossz összetételű étrenddel êhezteted magad. Csak ezt sokàig nem lehet bírni. Jön a bezabàlàs, jojóeffektus, a tàpanyag és vitaminhiànyról nem is beszélve.
2019. aug. 29. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Szar kajákkal is le lehet fogyni, csak akkor majd jönnek az olyan jellegű kérdések, hogy "segget hogy kerekítsek, hasból pedig hogyan fogyjak"...
2019. aug. 30. 10:40
 10/11 anonim válasza:
56%
Felesleges koplalással meg hülye fogyókúrás tabikkal sanyargatni magatokat.Én 2 nap alatt fogytam látványosan..EKKORA BAROMSÁG TÉNYLEG CSAK AZ ÉN AGYAMBÓL PATTANHAT KI ÉS AMI A LEGMEGDÖBBENTŐBB H MÉG MŰKÖDIK IS.DE H MIRŐL IS VAN SZÓ ÍME:Anyu egyik nap párolt patisszont csinált ebédre én pont bent voltam capuchinot inni.A sertés zsírt bele tette a serpenyőbe ami a hő hatására el kezdett felolvadni.Első gondolatom az volt h bárcsak az én hasamról is így olvadna le a háj.Eszembe jutott a barátnőm akinek pár hónapja arcüreg gyulladása volt amit infralámpával kezelt.Az infralámpa tulajdonképpen ugyan azt csinálta az arcüregébe felgyülemlő váladékkal mint anyu a tűzre tett zsírral.Ekkor villant be a nagy ötlet.Infralámpával fogom a hasamról le olvasztani a hájat.Ezzel idáig nincs is gond.A hájam le fog olvadni a hasamról de ahogy a megolvadt zsír bent maradt a serpenyőbe ugyan úgy a leolvasztott háj is bent marad a szervezetembe amit onnan valahogy ki kéne juttatnom.Erre is meg találtam a megoldást.Eszembe jutott az a hétfői nap amikor a federálba beszélgettem az irodásokkal és a kezembe volt egy nejlon zacskó amit ugye a szemetes vödrökbe kell bele rakni.Mikor abba hagytam a beszélgetést a kezem teljesen meg izzadt ahogy fogtam azt a zacsit és ezzel együtt a megoldás arra h miként juttassam ki a szervezetemből az infralámpával felolvasztott hájamat.MOST JÖJJÖN A PRAKTIKA FOGYNI VÁGYOK FIGYELEM!!! Lefekvés előtt fél órán keresztül melegítettem az infralámpával azokat a testrészeket ahol kövér vagyok.Majd le vágtam a nejlon zacskó alját és bele bújtam a zacskóba mint ha háló ing lenne majd egy cipő fűzővel magamra kötöttem és így feküdtem le aludni.Reggelre a zacsi és a testem csurom víz volt. itt vannak képek is a fogyásról [link]
2019. aug. 31. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!