Már egy jó ideje fogyókúrázom és soha nem szoktam csalni.1x volt hogy megettem egy csokit de az sem most volt. Rendszeresen edzek, mozgok. Szerintetek árthat ha filmezéshez megeszek 1 zacskó Mogyis vajas popcornt?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 11:35
1/4 anonim válasza:
Nem baj! Csak vigyazz nehogy visszaess
Tavaly enis ilyen voltam, egyszer se csaltam
De aztan 3 honap utan amikor nem volt otthon semmi egeszseges csaltam, es visszaestem. Igy hiztam 10 kilot azutan.
2/4 anonim válasza:
Vagyis nem emiatt hiztam10 kilot,, csak utana mar nem tudtam leallni :(
De most mar megint elkezdtem ( 1 ev utan kb lol)
Jobb az ha gyakrabban cheatelsz pl 2 hetente 1 cheatelos nap? Mondjuk en is jobban szeretem a szigoru dietat. Emberfuggo. De nyugi, az az egy semmit se fog artani!
3/4 anonim válasza:
Látszik nem értesz a fogyáshoz, es ehhez az egészhez egyáltalán. Én mindennap megeszek egy kinderbuenót, és 25 kilót fogytam már és jelenleg elég szálkás vagyok már. Csoda lenne? Ajánlom olvass utána.
4/4 anonim válasza:
Korod, nemed, tömeged, magasságod, testzsírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!