Megettem két zacskó chipset és egy tábla tejcsokit. Mit tegyek?
Ma még ezen kívül:
Gabonapehely tejjel egy kistál, pár szem keksz, 2 narancs, 2 kakaós csiga, ebédre fasírt párolt brokkolival és céklasalátával.
Ezt is sokalltam már, de a családom filmezés közben bontogatta a chipset és és is megettem 2 zacskóval.. Utána mérges lettem, járkáltam a lakásban, közben egy tábla csoki is lecsúszott...
Nagyon ideges vagyok, mi a fenét tegyek?? Valaki segítsen! 😣
Mit tegyél?
Cipzárt a szádra.. neharagudj, az én családom is képes iszonyatosan egészségtelenül élni, de mint fő motiválóerő ezt kordában tartom. Péksütiket, csipszeket,csokis,cukros dolgokat elhagyod nem lesz semmi gond.
Gondold mindig át hogy megéri e az a fél percnyi élvezet azt hogy elhízz, vagy azt hogy évekig küszködj a fogyással.
Kõszi..
Utolso ezt h èrted?
Még jó, hogy volt ebéd, mert amúgy leginkább cukrot ettél cukorral s némi zsírral...
A kérdés, hogy ez mennyire gyakori. Mert ha extrém néha összejön egy ilyen nap, nem ideális, de nem vészes. De ha gyakran eszel így, az nem jó étrend. Nem írom, hogy pocsék, mert azért viszel be különféle tápanyagokat, de a fehérjét azért keveslem, kivéve, ha sok fasírt volt, a cukrot pedig sokallom.
Idegeskedni nem kell, holnaptól egyél jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!