Mit gondoltok erről az étrendről? Naponta szoktam ezt enni
Reggeli: Dr. Oetker zabkása, egy kaliforniai paprika
Tízórai: Egy közepes-nagyobbacska alma
Ebéd: Jófalatról rendelt FITT OFFICE étel, átlagosan 500 kalória, light cuccok :) (direkt irodai dolgozóknak állították össze)
Uzsonna: Egy fehérjeszelet
Ebéd: Mikrós rántotta bögrében, olaj/zsír nélkül (sütőpapírral bélelem ki a bögrét) benne zsírszegény tej és zsírszegény mozzarella, mellé egy kaliforniai paprika
szeretnék véleményt kérni, hogy jó-e ez az étrend. Újabban mindennap ezt eszem (kivéve hétvégén) de nem zavar a "változatlanság" :)
20 éves irodában dolgozó nő vagyok, 76-80 kg között mozgok, szeretnék leadni belőle-
Reggeli: 50g zabkása,+ gyümölcs,kakaópor vagy fahéj.
Nem kell megfőzni, csak felforralod a vizet és ráöntöd az 50g zabkására, álni hagyod egy kicsit és kész a finom reggeli :D
Tízórai: azzal sincs szerintem probléma, főtt tojást tudom ajánlani
Ebéd: Igazából ha rendelt étel azzal nincs szerintem probléma, de ha van időd akkor magadnak is készíthetsz friss termékekből ebédet.
uzsonna: Úgy nézve alapból nem tudom hogy most be akarod-e vinni a szükséges fehérje mennyességet, de ammenyi fehérje az étrendedben van azt ezzel nem igazán egészíted ki. Inkább egyél egy kis természetes fehérje forrásból ha tényleg ekkor akarsz fehérjét bevinni és ne táplálékkiegészítővel vidd be
Vacsora. Valamennyi könnyed, például amit írtál az megfelelő de ezt sem eheted minden nap, mellete főtt tojás, párolt zöldség, csirkemell, hal , soványabb húsok megfelelőek vacsorára és az étrendedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!