Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gluténmentes diéta mellett...

Gluténmentes diéta mellett hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

Pár éve fogytam 25 kg-ot. Visszaszedtem 5őt, de utánna tartottam. A gluténmentes diéta után lefogytam párat utánna meg felszedtem egy csomót. Nem tudom mi tévő legyek. Már lassan ott vagyok, ahol rége elkezdtem.

Nem eszek sok kenyeret mert nem ízlik. Néha néha megeszem a tésztát valamilyen sajtszósszal vagy csak simán rsszelt parmezánnal. Igaz sok a sült krumpli, tudom ezt el kellene hagynom. A rizsre sajnos nehéz ránéznem is, mert az előző munkahelyem gyári munka volt, és sokat utaztam oda naponta. Minden egyen nap rizst ettem zöldséggel vagy 1 éven keresztül.

Mit egyek hogy fogyjak legalább 5 kilót? Mit váltsak le mire vagy hagyjak ki minden képpen?

2019. aug. 20. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Csak a paleolit diétával lehet könnyen és tartósan lefogyni.Én két hónap alatt fogytam vele 10 kilót úgy, hogy nem éheztem és nem is mozogtam többet, mint előtte!
2019. aug. 21. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:
11. Ez hülyeség, màshogy is le lehet fogyni.Én pl màs módszerrel fogytam 22 kgt éhezés nélkül. Nem mindenkinek jó ez a paleo divat.
2019. aug. 21. 14:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem te mivel fogytál? Köszönöm
2019. aug. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!