Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok volt mára? 16L

Ez nagyon sok volt mára? 16L

Figyelt kérdés

Reggeli:kukorica pehely nem cukros(kis tálka tejjel)

Ebéd:egy tojás párolt zöldséggel

Vacsi:görög saláta

torna: 45 perc kardió,és lépcsőzés

Nagyon soknak éreztem ezt a mai kaját :S 170 cm 56 kg:S

2010. júl. 12. 22:03
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

Én maximálisan megértelek téged, velem is ez van, eszek valamit és nem tudom, hogy sok volt-e vagy sem, számolom és aztán bosszankodom, hogy mennyit ettem, pedig alig volt valami!

Nem kell leszólni mást,,csak mert problémái vannak, mert bárkivel előfordulhat!

És nem, nem ettél sokat :D

2010. júl. 13. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző:Én is étkezési zavarral küzdök,de ugyan mégis...te feltennél egy ilyen kérdést?Szerintem nem,mert tudod,hogy mások szerint nem sok amit ettél,sőt kevés,és egyenesen idiótának tartanak.Szerintem ha valakinek ilyen problémái vannak,az próbálja eltitkolni,és nem a nyilvánosság elé hozni,hogy majd sajnáltassa magát,mert 'ő beteg,és mért kell piszkálni'.Egy anorexiás kerüli az olyan helyzeteket,ahol csak egy kicsit is felfedhetné a betegségét...attól,hogy ez egy anonim oldal,még erre is vonatkozik.Vannak kifejezetten proana fórumok,oldalak.Ott nyavajoghat.Mert ott beszélgetünk,és segítjük egymást.Itt viszont....tudom nehéz megérteni,de az emberek többsége nem igazán tolerálja az ilyeneket.Amúgy,lehet hogy meggondolatlanul mondom ezt,de szerintem a csajszi nem anorexiás meg semmi ilyesmi.És azért gondolom ezt,mert az előbb leírtaknak teljesen ellentmond a viselkedése.Bár ha jobban belegondolok,lehet hogy egy kicsit kissebb az agykapacitása,mint egy normál embernek,és annak az oka ez.:)

mégmindig 14/L :D

2010. júl. 13. 19:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Semmivel sem kissebb az "agykapacitásom" mint a tied kedves utolsó...Mindenkinek vannak hibái neked is gondolom ;) Az meg hogy hova írom ki a kérdésem se rád sem senkire nem tartozik...
2010. júl. 15. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!