Ez nagyon sok volt mára? 16L
Reggeli:kukorica pehely nem cukros(kis tálka tejjel)
Ebéd:egy tojás párolt zöldséggel
Vacsi:görög saláta
torna: 45 perc kardió,és lépcsőzés
Nagyon soknak éreztem ezt a mai kaját :S 170 cm 56 kg:S
te. beteg. vagy.
!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenem...nem szokásom senkit le divatanorexiásozni,de egyértelmű,hogy akik azt kérdezik,'hogy nagyon sok volt ma?'
azok wannák.És ezt onnan tudom,hogy egy étkezési zavaros ember nem fogja megkérdezni egy olyan oldalon,ahol nem csak ed-esek vannak,mert tudja,hogy ez nem normális mennyiség,és a legtöbben csak lehurrogni fogják.Ha annyira anorexiás akarsz lenni,akkor ne egyél pár napig.Majd ha a kórházban kötsz ki,mert a vitamin hiány miatt az idegrendszered meg az egész tested tönkrement,akkor nem fog tetszeni ez az egész.Ha annyira fogyni akarsz akkor egyél rendesen,és ne hajszold magad bele egy olyan dologba ami csak a károdra lesz.Lehet lepontozni,hogy mekkora hülye vagyok...biztos tényleg beteg stb...nem érdekel.Elég sok mindenen keresztül mentem,és elég sok olyan embert ismerek,akinek hasonló problémái vannak...nem keveset tudok az ilyen dolgokról.Nem a levegőbe beszélek.
14/L (igen,most már biztos mínuszoztokk)
Előzőnek igaza van. Én plusszoltalak nyugi.
és a kérdezőnek mondom hogy nem volt sok, neked a betegséged a sok
3. vagyok.
én is plusszoltalak. mert én is az agyára gondoltam hogy beteg.. nincs anorexia, mint betegség, csak akarattal. te döntesz arról hogy tönkreteszed-e magad. ENNYI (tudom mert én is bennevoltam!) szánalmas ilyen kérdéseket feltenni.
22:37 na igen, néha a 14 éveseknek több eszük van, mint a 16 éves lökötteknek....
170cm-hez mégis hány kg akarsz lenni, kedves kérdező, 38? masszív koplalásba bele lehet halni, még mielőtt kórosan sovány leszel elvisz egy szívprobléma....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!