Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már sok lenne mára?

Ez már sok lenne mára?

Figyelt kérdés
ma ettem egy tükörtojást (magába), illetve ebédre egy chilis bab konzervet egy pici csirkehússal. Még egy banánt és egy másik chilis bab konzervet gondoltam. Sok lenne ez? Vagy maradjon csak a banán? (fiú, 100 felett és fogyni szeretnék)
2011. okt. 22. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

ez így nagyon nem lesz jó. nem azért mert sok, hanem egyrészt kevés, másrészt hiányos, harmadrészt rendszertelen. Hétvége van, gondolom van valamennyi időd, szóval tudnál főzni meleget. Vagy anyukád főz ebédre.

Ha 100 kiló vagy, akkor nem lehet egyik napról a másikra megvonni a kaját a szervezetedtől, mert akkor koplalsz, és a vége úgyis az lesz, hogy magadra borítod a hűtőt.

Hiányzik az étrendedből az állati fehérje (vagy csak minimális van benne), az összetett szénhidrát (a bab nem annyira jó erre) és ott van a banán, ami a legfeleslegesebb, mivel tele van cukorral.

Na de hogy ne csak pofázzak, leírom, hogy lehetne ebből egy normál étrendet kialakítani neked:

Reggeli: 2-3 szelet rozs/barnakenyér, 3 főtt tojás, zöldség minden mennyiségben

Tízórai (az is kell): 1 banán, de ha lehet inkább más gyümölcs, 1 fél babkonzerv (ha ennyire szereted;)

Ebéd: Jó sok csirkemell fűszeresen (lehet párolva, grillezve, sütőben sütve) 80g rizs, savanyúság

Uzsonna: 1 natúr joghurt, 1 marék földimogyoró

Vacsora: csirkehús salátával, vagy sovány túró felvágottal, vagy fehérjeturmix, vagy 2-3 főtt tojás/rántotta zöldséggel.

ilyen étrend mellett minden nap 1-2 óra tempós séta, aztán ha ledobtál 10-15 kilót (nem tudom, milyen magas vagy), helyette minden másnap fél-1 óra futás.

Ezzel fogyni fogsz hidd el, és még csak nem is kell ennyit szenvedni érte, mint most :)

2011. okt. 22. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:

ez csak mai kaja, attól még nem ezt eszem, babot sem ettem már egy hónapja, de most ez van a hűtőbe, plusz a banánnak is el kell fogynia. A lényeg, hogy a két bab az már sok kalóriába, vagy szénhidrátba, vagy még jó?

minden nap mást eszek, a lényeg, hogy sokszor és keveset és lehetőleg nem a hizlalóbb fajtából (holnap pl. leves, túró, alma, ilyesmik, hétfőn párolt zöldség meg még nem tudom mi, nincs nálam a papírom)

2011. okt. 22. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
persze, hogy belefér, de ha ennyire jó az étrended, akkor tudnod, kell, hogy amit most csináltál az sz.r, és hogy még ennyit meg kéne enned ahhoz, hogy meglegyen a 2500 vagy mennyi kalóriád, ami ugye kb. 5-600al kevesebb, mint amennyire a súlytartáshoz szükséged van.
2011. okt. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!