Ez már sok lenne mára?
ez így nagyon nem lesz jó. nem azért mert sok, hanem egyrészt kevés, másrészt hiányos, harmadrészt rendszertelen. Hétvége van, gondolom van valamennyi időd, szóval tudnál főzni meleget. Vagy anyukád főz ebédre.
Ha 100 kiló vagy, akkor nem lehet egyik napról a másikra megvonni a kaját a szervezetedtől, mert akkor koplalsz, és a vége úgyis az lesz, hogy magadra borítod a hűtőt.
Hiányzik az étrendedből az állati fehérje (vagy csak minimális van benne), az összetett szénhidrát (a bab nem annyira jó erre) és ott van a banán, ami a legfeleslegesebb, mivel tele van cukorral.
Na de hogy ne csak pofázzak, leírom, hogy lehetne ebből egy normál étrendet kialakítani neked:
Reggeli: 2-3 szelet rozs/barnakenyér, 3 főtt tojás, zöldség minden mennyiségben
Tízórai (az is kell): 1 banán, de ha lehet inkább más gyümölcs, 1 fél babkonzerv (ha ennyire szereted;)
Ebéd: Jó sok csirkemell fűszeresen (lehet párolva, grillezve, sütőben sütve) 80g rizs, savanyúság
Uzsonna: 1 natúr joghurt, 1 marék földimogyoró
Vacsora: csirkehús salátával, vagy sovány túró felvágottal, vagy fehérjeturmix, vagy 2-3 főtt tojás/rántotta zöldséggel.
ilyen étrend mellett minden nap 1-2 óra tempós séta, aztán ha ledobtál 10-15 kilót (nem tudom, milyen magas vagy), helyette minden másnap fél-1 óra futás.
Ezzel fogyni fogsz hidd el, és még csak nem is kell ennyit szenvedni érte, mint most :)
ez csak mai kaja, attól még nem ezt eszem, babot sem ettem már egy hónapja, de most ez van a hűtőbe, plusz a banánnak is el kell fogynia. A lényeg, hogy a két bab az már sok kalóriába, vagy szénhidrátba, vagy még jó?
minden nap mást eszek, a lényeg, hogy sokszor és keveset és lehetőleg nem a hizlalóbb fajtából (holnap pl. leves, túró, alma, ilyesmik, hétfőn párolt zöldség meg még nem tudom mi, nincs nálam a papírom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!