Miota nem eszek szinte semmit meg sprtolok híztam, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Egyébként 49kg vagyok Előre is köszi:D2013. márc. 7. 07:58
11/15 anonim válasza:
a súlyod teljesen normális tesóm 170cm majdnem 50kg és még így is tök sovány... jézusom miért fogyózol állj le és inkább élvezd az életet de sportolj és akkor még szép izmos is leszel
12/15 A kérdező kommentje:
Köszike:D
2013. márc. 7. 20:38
13/15 anonim válasza:
Figyelj ha sportolsz a zsír ami rajtad van izommá válik és az meg nehezebb a zsírnál :) ezért vagy nehezebb :) de gondolom vékonyabb is
14/15 anonim válasza:
Mivel semmit nem juttatsz a szervezetedbe, ezert a szervezeted ugy reagal, hogy a maradek zsirodat nem engedi lebomlani.
Nagyon nagyon rossz uton jarsz, barmi is a celod.
A fogyashoz enni kell es mozogni. Csak eppen esszel es mertekkel.
Valtoztass ezen, mert bele fogsz betegedni.
15/15 anonim válasza:
Sokan így híznak el.
Én egész életembe sportoltam eddig,de ha pár honapot kimarad már futnak fel a kilók.:)
Ez az égés lelassulásának köszönhető.
Ha többet mozogsz akkor megnő az égésed és a hátrahajlás hídba is nagyon felgyorsítja a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!