Van olyan aki 0,5kg ot fogy/fogyott hetente? Nekem az nagyon kevésnek tűnik, szinte végeláthatatlan.
Figyelt kérdés
Én úgy állitottam be az étrendem hogy heti fél kg-ot fogyjak,de nem tudom mikor lesz már eredménye,hisz 2-3kg ingadozás akármitől lehet, igy minimum 6hetet várnom kell,és nem tudom van-e olyan akinek sikerült igy 5-10kg-ot leadnia? Néha olyan érzésem van,hogy jobban meg kellene húznom a "nadrágszijat",mert ezzel semmire nem haladok,csak időhúzás:( Irjátok le a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban légyszives.2013. febr. 19. 10:42
1/6 anonim válasza:
Állítólag az egészséges fogyás mértéke heti 1% a testsúlyból. Vagyis ha 70 kilós vagy, akkor 70 deka.
Szeritnem nincs ezzel gond.
2/6 anonim válasza:
Január 1.-én kezdtem a fogyókúrát. A mai napig 4 kg ment le, de nem is szeretném gyorsabban. Nyár elejére éppen elérem a kívánatos súlyt.
3/6 anonim válasza:
Én csinálom, nem tudom szabályozni, de nem is akarom.
Ahhoz, hogy normális ütemben fogyjak sz*rul kéne ennem (csomó CH-s kaja), de én meg nem akarom tönkretenni magam vele.
Paleózom nagyjából, a súlyomon kívül javul a betegségem is, szóval lesz, ahogy lesz, eddig még nem ért baj (16,2 kg mínusz).
4/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor arra gondolok,ha nem is megy le,de legalább kontrollálom az étkezéseimet, rendszert tanulok. Én is kb a nyár elejére érem el a kitűzött célt,hát addig még sok idő van,és nem szeretném ha felesleges lett volna minden erőfeszités.
2013. febr. 19. 11:48
5/6 anonim válasza:
Én január és augusztus között fogytam 16 kilót, ami pont ennyi volt. Szerintem nem volt túl lassú, szépen, fokozatosan mentek le a kilók, legalább nem lettem löttyedt. Lehet, most úgy látod, hogy nincs érteélme, de ha most jól tartod, nyár elejére már minusz 10 kilónál járhatsz, az azért nem rossz.
6/6 anonim válasza:
nem para pont jó az a sebesség én igy fogytam 11 kg eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!