Ezt ettem ma reggelire, de kevésnek tűnik + ha mindig ez lenne, megunnám. Tippek?
Tk. kenyeret nem szeretnék enni, mert nem szeretem - ahogy a fehér kenyeret sem szerettem soha, akkor sem, mikor nem fogyóztam.
Szóval ma reggel ettem 1 pohár natúr joghurtot, zabpehellyel (én válogattam össze, tehát hozzáadott cukor nincs).
Mit ehetek még reggelire máskor? Illetve ez nem volt kevés? Mit ehetek még ehhez?
30 kg-tól szeretnék min. megszabadulni.
Mellette rengeteget tornáznom, reggel is (reggeli előtt), tehát kell az energia is...
lány, 20
Attól függ, mennyi zabpehely volt benne. Ha 20 g, az semmire sem elég, elégeted, amíg elmosogatsz....
Zabpehelyből zabkását is készíthetsz, de néha-néha ehetsz péksüteményt is, vagy gabonapelyhet. Hát, ha a kenyeret nem szereted, max. puffasztott búzát ehetnél, de annak alig van tápértéke, szóval tankolj be belőle. Ja, és a joghutos zabpelyelybe rakhatsz gyümölcsöt, vagy pár szem szotyit, diót stb.
Nem megsérteni akarlak, ezt leszögezném. De ha nem szereted a kenyeret? Mitől van rajtad +30 kg?
(Tudom, nemcsak a kenyér hízlal, ezt a többieknek mondom.)
De nagyon érdekelne egy átlagos napi menüd.
Dokinál voltál már? Lehet, hogy hormonális probléma, azon meg nem segít a diéta.
" Nem megsérteni akarlak, ezt leszögezném. De ha nem szereted a kenyeret? Mitől van rajtad +30 kg?
(Tudom, nemcsak a kenyér hízlal, ezt a többieknek mondom.)
De nagyon érdekelne egy átlagos napi menüd.
Dokinál voltál már? Lehet, hogy hormonális probléma, azon meg nem segít a diéta."
Humoros vagy, már mivel sértettél volna meg? :D
Valóban, sosem ettem kenyeret, ellenben volt bőven pizza (legtöbbször az volt a vacsim is), rengeteg tészta szószokkal, ráadásul nagyon-nagyon sok csoki.
Nem vagyok beteg, már voltam kivizsgáláson.
Attól is függ a diétád "sikere", mióta élsz ekkora túlsúllyal? Mindig ilyen voltál? (Öröklött?) Vagy az utóbbi mondjuk 2 évben szedted fel?
Dietetikus nélkül én biztos nem kísérleteznék a helyedben, mert lehet, h lefogysz egy tizest,de húsz fog visszajönni rád, ha ilyen helytelenül kezded... Ez nem elég délelőttre!!! És még csak 20 vagy. Szóval, én inkább szakemberrel együtt csinálnám.
"Mármint a nem fogyókúrás menü érdekelne, mennyiségekkel. Ha nem baj."
Az elsőnek írtam, hogy ennyi zabpehely volt benne.
"lefogysz egy tizest,de húsz fog visszajönni rád, ha ilyen helytelenül kezded... Ez nem elég délelőttre!!!"
Pontosan ezért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy nem elég, esetleg valaki írhatna valami jót, amit még ehetnék délelőtt, reggelire.
Isten ments, hogy ilyen étkezés miatt lemenjen 10 kg 1 hónap alatt, lassan szeretnék fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!