Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 83 kg. Már 3 hete csinálom a diétát, egy hetes volt a bevezető szakasz és naponta váltogatom a fehérje és zöldség napokat. De mindössze 1 kiló ment le. Heti négyszer sportolok meg előtte is sportoltam, nem bűnözök, szigorúan betartom, nem is eszek sokat. Min kéne változtatnom?2012. dec. 14. 21:48
11/36 anonim válasza:
heti négyszer sport nem elég. naponta legalább 1 háromnegyed órácskát rá kéne szánnod a testedzésre. futás, erősítés, bármi jöhet. fogyassz nagyon sok folyadékot, és akkor előbb-utóbb elkezdesz fogyni.
12/36 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor b+
Ha lány akkor pedig azt ajánlom amit HErBY ajánlana: "Ne egyél semmit 1 hétig" Ennyi, és egyből fel fog tűnni a különbség!
13/36 anonim válasza:
Normális vagy? 15 évesen tízen kilókat fogyni? Meg akarod magad nyomorítani? Marha gyorsan egyél normálisan, és mozogj minden nap, akkor kialakul valami normális testalkatod.
14/36 anonim válasza:
13asnak igaza van!
ha komolyan vennéd a dolgot, akkor nem lennél 83 kg 15 évesen! nem kell ilyen idősen diétáznod. idióta vagy ha azt gondolod ettől nem hízol...
15/36 anonim válasza:
Sok zöldség, sok gyümölcs.
Vigyázz a szénhidráttal is. Nálad napi 2x-es sportolást ajánlok. Vigyázz mit eszel és legyen kiegyensúlyozott az étrended!
Remélem tudtam segíteni! :)
16/36 anonim válasza:
Én ennyi idősen, már keményen számítógépeztem, de azért mozogtam is rengeteget. Hetente 3-szor jártunk tömegsportra (kötelező plusz tesi), meg tesin sem a s*ggünket vakartuk, hanem fociztunk, röpiztünk. A számítógép nem zárja ki az egészséges mozgást, a lustaság viszont igen. De ha nem thai boxoltam volna 1.5 évig intenzíven, akkor most nem lenne normális férfias külsőm sem. Nagyon gyorsan álljál neki mozogni, kondizni (ésszel), sportolni, különben 30 évesen is egy kis görcs p*cs leszel, aki retteg a pin@tól, mert még sosem látott...
18/36 anonim válasza:
Ha úgy csinálnád, ahogyan mondod, napi negyed kilókat fogynál. Hidd el, te se veszed észre, de bűnözöl. Ha nagyon el vagy keseredve, akkor egy hétig igyál meg naponta 2x fél liter proteinturmixot, és semmit ne egyél mellette. Attól fogyni fogsz.
19/36 sztrecskó válasza:
Csináld tovább a diétát. 3 hét még nem sok idő. Amúgy orvoshoz menni, vagy egy dietetikushoz nem rossz ötlet. Ők tényleg tudnak segíteni.
20/36 anonim válasza:
Ilyen korban nem szabad diétázni.A kalyátol erősödsz meg nőlsz fel.Amúgy meg 4 hét alatt nem lehet sokat fogyni.Ez nem ugy van mint a hülye ilyen műsorokban hogy egy hét alatt 10 kilot fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!