Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyit kell futni egy nap ha...

Mennyit kell futni egy nap ha valaki fogyókúrázik, és hogy érjem el azt, hogy bírjam a futást?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék, de nem tudom, hogy mennyit kéne futom egy nap, illetve kocogni... Én még 10 percet is alig tudok kocogni, nem hogy még ha 20 percet kéne...:/ Tehát, hogy lehet futni úgy, hogy ne fulladozzak? Az orvosok azt mondják, hogy nálam az izom többet tesz ki, tehát nem vagyok kövér, de én annak érzem magam. (16/F, 85 kg, 175 cm)

2013. szept. 8. 16:51
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
vagyis futás előtt xDD
2013. szept. 26. 19:58
 22/25 A kérdező kommentje:
Most elmaradtam az edzéssel mivel lebetegedtem, de igyekszem majd bepótolni...:-)
2013. szept. 26. 20:22
 23/25 zakos válasza:
40 percnyi kocogástól kezdesz el zsírt "égetni". Addig meg ki kéne bírni valahogy. Ha nem bírod akkor tényleg a lehető leglassabban kocogj, de ha így sem megy akkor gyalogolj. Annak nincs értelme, hogy 10 percig fuss mint az őrült, szóval lassan, de biztosan.
2013. okt. 5. 09:05
 24/25 anonim ***** válasza:
Amikor en neki alltam futni 2 percig se birtam. De naprol napra egyre jobb lett. 2honap alatt eljutottam a folyamatos 20percig addig meg 5-6-7 percente tartottam 1 perc setat. Most probalok megint visszarazodni mert sajnos fel eve abbahagytam. Kitartas
2013. okt. 28. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja es 6kilot fogytam azalatt napi 6etkezessel 1500kcallal szoval sztem hulyeseg h 40perc alatt nem er semmit
2013. okt. 28. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!