Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyit kell futni egy nap ha...

Mennyit kell futni egy nap ha valaki fogyókúrázik, és hogy érjem el azt, hogy bírjam a futást?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék, de nem tudom, hogy mennyit kéne futom egy nap, illetve kocogni... Én még 10 percet is alig tudok kocogni, nem hogy még ha 20 percet kéne...:/ Tehát, hogy lehet futni úgy, hogy ne fulladozzak? Az orvosok azt mondják, hogy nálam az izom többet tesz ki, tehát nem vagyok kövér, de én annak érzem magam. (16/F, 85 kg, 175 cm)

2013. szept. 8. 16:51
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
90%
Először fuss annyit, amennyit bírsz. Leméred, hogy mennyi az az idő. Következő futásnál fuss 1-2 perccel többet. És így növeld minden alkalommal :) Én is így csinálom, és eddig tökre bevállt :D 16/L
2013. szept. 8. 16:58
 2/25 A kérdező kommentje:
De nálam az is baj, hogy gyorsan elhízok...:/ 10 éves koromban hagytam abba az úszást, 14 éves koromra megint elhíztam, közben nem ettem sok édességet, maximum annyit, amennyi egy fejlődő szervezet szükségeltetik.
2013. szept. 8. 17:01
 3/25 anonim válasza:
Hát épp ezért kellene többet mozognod. :)
2013. szept. 8. 17:11
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a mozgás elég, a szénhidrátot kéne csökkenteni, és kerülni a bolti vackokat. (mindenbe cukrokat raknak.)
2013. szept. 8. 17:20
 5/25 A kérdező kommentje:

Finoman mondom: Utálom a sportokat, kivéve az úszást, azt is azért hagytam abba, mert régen magán edzőm volt, de a szüleim átraktak egy csoportba, ahol volt vagy 15-17 gyerek, én meg félénk típus vagyok, és inkább kerülöm a társaságot.

A futásra is nagy nehezen szántam rá magam.

2013. szept. 8. 17:22
 6/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Itt az a baj, hogy én nem eszek sok csokoládét, nem is szeretem, de nagyon sokat eszek, mert én csak akkor lakok jól... Egyedül megtudok enni egy tál spaggetit, és egy egész pizzát (éttermi példa volt,normális ételek vannak otthon), de most éheztetni nem akarnám magam.
2013. szept. 8. 17:25
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbáld ki, hogy mennyit bírsz, mert felesleges.

a pulzuskontroll egy okos és hasznos dolog, a legjobb szívvel ajánlom, én 40 kiló túlsúllyal kezdtem két éve kocogni (először csak gyalogolni engedett a PK), azóta már három félmaratont futottam :) És nem futottam 20 éve, középiskolás korom óta, az elején 100 méter is sok volt futásból. Viszont a PK megedzett.

2013. szept. 8. 17:28
 8/25 anonim ***** válasza:

[link]

ez pedig jó kis edzéstrv, olyanok is próbálkozhatnak vele, akik nem bírnak sokat futni. MAjd bírnak, nem szabad feladni.

2013. szept. 8. 17:29
 9/25 anonim válasza:
8.: Én végigcsináltam ezt az edzéstervet. Eleinte nehéz volt, de tetszett :) Nem mellesleg hatásos is :D
2013. szept. 8. 17:33
 10/25 A kérdező kommentje:

Pulzus kontrollerünk van, mivel nővérem az én ellenkezőm, imád mozogni. :-)

Elolvastam azt a tanmenetet, kipróbálom majd, remélem használni fog! ;)

2013. szept. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!