Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyit kell futni egy nap ha...

Mennyit kell futni egy nap ha valaki fogyókúrázik, és hogy érjem el azt, hogy bírjam a futást?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék, de nem tudom, hogy mennyit kéne futom egy nap, illetve kocogni... Én még 10 percet is alig tudok kocogni, nem hogy még ha 20 percet kéne...:/ Tehát, hogy lehet futni úgy, hogy ne fulladozzak? Az orvosok azt mondják, hogy nálam az izom többet tesz ki, tehát nem vagyok kövér, de én annak érzem magam. (16/F, 85 kg, 175 cm)

2013. szept. 8. 16:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Legalábbis remélem van neki, olyan "kütyüje"..
2013. szept. 8. 17:37
 12/25 anonim válasza:
Most kedvet kaptam hozzá, hogy újra megcsináljam :D ne is rossz ötlet ^^
2013. szept. 8. 17:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Ha neked #9-s bevált akkor én is kipróbálom! :D
2013. szept. 8. 17:38
 14/25 anonim ***** válasza:

"Fogyókúrázni szeretnék, de nem tudom, hogy mennyit kéne futom egy nap, illetve kocogni... Én még 10 percet is alig tudok kocogni..."

Akkor fuss kb. 10 percet, a többi meg legyen valami más testmozgás. Akár úgy, hogy kimész a lakásból, futsz pár háztömbnyit, visszamész a lakásba és csinálsz erősítő gyakorlatokat. Mindenből annyi sorozatot, amennyit csak bírsz, érezd, hogy megdolgoztattad magad. Ha futkározol 40 percig, azzal tulajdonképpen csak a lábadat terheled le, viszont sokkal több értelme van egy teljes testet megdolgoztató edzésnek. A futás jó bemelegítésnek.

Ja és a kajálásra kell nagyon odafigyelni.

2013. szept. 8. 17:54
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Én annyit eszek, amennyivel jól lakok, ami eléggé sok... :)

2013. szept. 8. 18:00
 16/25 anonim ***** válasza:
De nem mindegy, hogy csirkét eszel rizzsel és zöldséggel vagy sült krumplit majonézzel, rántott sajttal.
2013. szept. 8. 18:55
 17/25 anonim ***** válasza:

Ki van tágulva a gyomrod, így sokat kell beletömni, mire eléred a jóllakottság becses érzését.

Csak néhány napig próbálj meg kevesebbet enni, meglátod, szűkül a gyomrod, s onnantól kevesebb is elég lesz.

2013. szept. 9. 16:49
 18/25 anonim válasza:
Próbáld meg azt , hogy többször eszel kevesebbet , hátha segít valamit .Kondira meg gyakorlással . Mikor mentem suliba valahogy mindig elhúztam az időt és futnom kellett.Ez mondjuk március szépidő kezdete eleinte sűrűn megálltam , de júniusra már lefutottam az egészet egyszerre.
2013. szept. 9. 23:10
 19/25 anonim válasza:

én 2 hónap alatt 12 kg-t fogytam..úgy h futottam és erősítettem( fekvő+ felülés) A futást úgy csináltam, h kijelöltem magamnak egy útvonalat (1.5 km), és azt lefutottam..elsőnek kb egy 40 perc alatt csináltam meg(85 kg voltam. Aztán később egyre kevesebbszer álltam meg, és végül 10-15 perc alatt végigfutottam.

Szóval menny amennyit bírsz, de ne hajkurászd magad izomlázra, mert az nem túl előnyös..Majd kialakul..:D

2013. szept. 26. 19:56
 20/25 anonim válasza:
ja, és este 6 után ne egyél semmit, csak egy almát, vagy egy joghurtot..ilyesmiket.. én pl. evés előtt 2 órával teli ettem magam, ejtőztem, és utána futottam.. bevált :D
2013. szept. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!