Hogyan tudok leadni 1 hónap alatt 10 kilót?
Főleg a hasamról kéne-->felülés?-->mennyit?
Futni nem engednek a szüleim és hát sajnos olyan környéken lakok ,hogy elég veszélyes este.Rendesen szeretnék táplálkozni,ezalatt azt értem,hogy odafigyelek mit eszem de nem éheztetem magam!Hatásos módszert szeretnék.
Előre is köszönöm!
1. Nem ezen van a hangsúly. Én már X éve edzem úgy, hogy közben a testem minden rezdülését figyelem. Ez alatt tömegeltem, diétáztam, versenyeztem is. Hidd el, hogy nálad, meg az itt írók 99%ánál jobban tudom hogy minek van értelme, még ha nem is próbáltam, mert gondolkozom, és (nem kell még csak diploma sem hozzá) kitalálom hogy hogy működik a dolog. Most pl: a hullahoppozás egy relatív nagyobb intenzitású mozgás, főleg vízzel megtankolva. Ez azt jelenti, hogy az izmok glikogénja távozik energiaként, és mivel a mozgás intenzív így nincs idő a zsírt zsírsavakká bontani, és (...) az egyéb időigényes aerob folyamatokat elvégezni. Ez egy kardió edzés, ami tökéletes ahhoz hogy formában tartson, de a fogyáshoz AEROB edzés kell, és ez nem az.
2. Szerintem is, a sport szórakozás is. De egy diéta kemény dolog, mindent grammra ki kell számolni ha valóban célt akarsz elérni.
3. Na itt mutatkozik meg a tudatlanságod. Nem a gyakorlat varázsolja simává a hasad hanem a megfelelő étrend (diéta). És nem simává "varázsolja" hanem "lediétázza" a megfelelő szóhasználat itt.
4. Azt inkább hagyjuk hogy ki mennyire gyenge. 5. Ebben látod igazad van, csak az az oldal hátránya hogy mindenki irogat úgy, hogy abszolút nem ért hozzá, és így olyan hozzászólások vesznek el a süllyesztőben amiket ha megfogadna akkor még akár célt is érhetne el.
A hasazás fogyás szempontjából szart se ér. Sajnos. Gondold meg: mekkora a végzett munka? alig van elmozdulás, picurkák a kontraháló izmok, rövid ideig tart maga a mozgás is (nem lehet órákig hasazni). -> nagyon kevés az időegység alatt elégetett kalória.
A hasazástól nem fog a hasadról garantáltan semmi se lemenni. Csak erősebbek, picikét esetleg nagyobbak lesznek a hasizmaid, így jobban kitapithatóvá válnak.
A kívánt ütemmel fogyni úgy, hogy közben az anyuék mondják meg, hogy mit csinálhatsz, teljesen felejtős. Ahhoz olyan edzéstervet és étrendet kell követni, hogy azt egy normális szülő biztosan nem hagyná! :-)
Ha az étrended rendbe teszed, lassan fogyhatsz, ezt sokkal gyorsabbá teszi, ha mozogsz is valamit. Ajánlott napi min. 1 óra szigorúan aerob tartományban. (ha rövid ideig tart a mozgás azt az izmok simán lenyomják zsírégetés nélkül)
Szobabicaj, elliptikál, lépcsőzőgép okés. Nézz edzőtermet. Ott segítenek egy reálisabb cél kitűzésében és az oda vezető út megtervezésében.
Ha az egészséged fontos, akkor nem akarsz gyorsabban fogyni, mint mint heti 1kg. (pszichológiailag azért sem tanácsos túlzott célokat kitűzni, mert a nyilvánvaló és elkerülhetetlen kudarc csak rontani fog a helyzeten)
A történet egyszerű: A szervezet akkor kezdi el felhasználni a raktározott zsírszövetet energiaforrásként, hogyha hosszútávú igénybevételnek teszed ki az izmaidat. Rövid edzések alatt megoldja pl. cukorból.
Tehát ha ZSÍRT akarsz égetni akkor 40-50 perc az a határ, ahol ELKEZDŐDIK a zsírégetés folyamata. Annál kevesebbet ne is edz, nemsok értelme lesz.
De egy hónap alatt NEM lehet leadni 10 kilót normál módszerekkel, csak extrém, ezáltal nagyon egészségtelenekkel, pl.: ha éhezel és emellé dolgozol rá, stb. Csak az a probléma ezzel, hogy azta 10 kilót csak a MÉRLEG fogja mutatni, a szír ugyan úgy ottmarad majd a hasadon, mert izomból fogysz majd.
A stabil 0,5-1 kg / hét fogyás alapja a jól átgondolt táplálkozás (SEMMIKÉPP SEM ÉHEZÉS!!!!) és a rendszeres, 1-1,5 óra intenzív edzés.
Amúgy gondolj csak bele abba, hogy milyen következményei lennének, ha te leadnál a hasadról 10 kilót egy hónap alatt?! A bőröd nem képes regenerálódni és megfeszülni, úgy néznél ki, mint mikor egy kitömött bábuból kiszedika bélést...
A bőr és fogyás összefüggése alatt erről beszéltem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
Gondolkozz el rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!