Hogyan lehetne leadni 5 kg-t egy hónap alatt?
Szeretnék lefogyni -5kg-t.:| már próbáltam sok mindet de nem igazán voltak hatásosak.:(
csak hasról szeretnék fogyni..
egy időbe csináltam felüléseket de nem használtak
1., Diétával (ld. egészséges étrend), és mozgással.
2., Sajnos helyi fogyás nincs, a felülés meg nem fogyaszt, csak erősít. Csak hasról nem tudsz fogyni, csak mindenhonnan...
diéta+mozgás+céltudatosság.
reggelire ehetsz többet, mármint normálisan, ebédre kerüld a szénhidrátokat vagy csak keveset, sok zöldséget és gyümölcsöt egyél (vannak kaloriadus gyümölcsök mondjuk pl banán), este 6 körül egyél utoljára és valami lightosat. vacsora után pár órára rá menj el mozogni.bicikli, futás, úszás, mindegy mi csak mozogjál. plusz felülések.
másik dolog, kezdj el zöld teát inni. napi 2 bögre nem sok, mellette sok vizet. (bioboltokban/herbáriában lehet kapni szálas zöld teát, magyarul nem filterest, azt használd kizárólag!).
nem érdemes minden nap méregetni magad a mérlegen, a változás nem egy-két nap alatt jön meg.
hajrá!
köszönöm.:)
a zöld teát még nem próbáltam.. de kifogom próbálni.:))
Igen-igen a zöld tea baromi hatásos. Diéta+mozgás. Így van helyi zsírégetés bizony sajna nincs (énis örülnék ennek). Csak kitartás!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!