Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt hogy tudnék...

Egy hónap alatt hogy tudnék leadni 5 kg-ot?

Figyelt kérdés
Gondolok a mozgásra és az étrendre is. Mozogni átalában kétnaponta szoktam háromnegyed órát, de intenzíven, és mindent átmozgatva. Ez így jó? És hogy kéne ennem?
2011. júl. 21. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
vetközz le, az máris másfél kg minusz :P
2011. júl. 21. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
milyen magas és hány kiló vagy? csak mert nem mindegy, hogy 170/50-ból akarod leadni, vagy 150/60-ból.
2011. júl. 21. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
158/62
2011. júl. 21. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap alatt 5 kilogrammot simán le lehet adni.

Étkezés: 1200-1400 kalória egy nap, reggeli szénhidrát (teljes kiőrlésű zsemle, sonkával zöldséggel, esetleg zabkása(, délben csirke/hal salátával, este túró étrenddel. Tízóraira, uzsira lehet enni gyümölcsöt (lehetőleg nem banánt).

Napi 1 óra sport, lehetőleg futás. 1-2 pihenőnap/hét.

Az első hét után mérd meg magad, és ha nem vagy elégedett az ütemmel, akkor növeld az edzésadagot (kaját ne csökkentsd szerintem). Az első héten két kilót kellene fogynod, mivel elsőnek a víz távozik, ez a következő heteken nem lesz.

2011. júl. 21. 21:55
 5/6 bix ***** válasza:
utsó: a képletedből mintha hiányozna egy fontos dolog, a testzsír százalék. vagy azt mondod hogy 50 és 10 % tzs mellett is ugyanolyan ütemben tudsz fogyni? mert ha igen akkor áruld el a titkod...
2011. júl. 21. 22:38
 6/6 anonim válasza:
21:55ös..ezt én is kipróbálom^^
2011. júl. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!