Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót tudnék leadni 1...

Hány kilót tudnék leadni 1 hónap alatt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Eléggé túlsúlyos vagyok és emiatt önbizalom hiányban szenvedek.

Jelenleg 100kg és 180 centi magas vagyok és eléggé rendszertelenül étkezek.

Tehát a kérdés:

Heti 3-4 alkalom kondival és pár km kocogással.

Rendszerese étkezéssel valami jó diétával.

Egy hónap alatt kb mennyit tudnék leadni magamról.

Illetve lehetséges , hogy valamikor egy ilyen testet elérjek ? [link]

Mert attól félek ha most elkezdek kondizni a 100 kilómmal akkor egy kidobó szintet érnék el.

2011. júl. 24. 02:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt : Ha elkezdenék fogyni és kondizni egyben akkor a bőröm helyreállna tehát nem úgy nézne ki a bőröm mint egy mopsznak , hogy felvan gyűrődve?
2011. júl. 24. 02:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: ha 100kgosan elkezdesz kondizni akkor "kidobó" szintet csak plusz kalóriákkal lehet elérni. Mivel neked elsődleges célod most a fogyás ahhoz meg kevesebb kalóriát kell bevinni mint amennyit felhasználsz a kettő meg igencsak üti egymást. Van az ú.n. kezdő hatás amikor egyszerre fogysz és izmosodsz de ez annyira elhanyagolható, hogy nyugodtan vehetjük úgy, hogy nincs.

Egy jó diéta létezik amit magadnak saját személyedre állítasz össze... hogy, hogy kell? Itt a segítség:

[link]

[link] (itt érdemes megjegyezni, hogy fogyásnál azért több fehérje kell de ha elolvasod a tesztós linket is akkor ezt is tudni fogod, innen csak a kcalokat vedd figyelembe)

[link]

1 hónap alatt mennyit tudsz jó diétával edzéssel leadni? Passz ember legyen a talpán aki megmondja neked, ez olyan tipp lesz mint amilyet tippmixen szoktam tenni: mondjuk legyen 6kg kezdésnek, mert elsőnek úgy is sok vizet fogsz veszteni ami szintén súly, de nem zsír, és mivel elég sok a felesleged amiből relatív könnyű fogyni így kijön, hogy 5kgt kéne leadnod de adjunk hozzá egy kicsit biztos ami biztos alapon. Ilyen jellegű kérdést sértés feltenni! :)

Minden lehetséges, ha úgy állsz hozzá a dolgokhoz. Jó nem 1 év alatt fogsz így kinézni, sőt még 2 is lehet kevés lesz hozzá, de ha az elején mindent megtanulsz és nem kezdesz bele mint a hülyegyerek akkor sikerülni fog.

Olvasgasd jó sokat ezeket: [link]

[link]

És igen a bőr... ez már egy jobb kérdés, ez attól függ, hogy hány éves vagy, mennyire van most megnyúlva a bőröd és, hogy hogyan fogsz diétázni+edzeni. Ha atomra megvan nyúlva (általában akkor szokott ilyen lenni ha nagyon sokáig van elhízva valaki), akkor rossz hírem van, viszont ha seholsem lóg csak szimplán kövér vagy akkor nincs vész.

2011. júl. 24. 08:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszodat. Egyébként 17 vagyok és szerintem arányában nincs megnyúlva a bőröm.
2011. júl. 24. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nincs para, sok sikert, hozzá!
2011. júl. 24. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. júl. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!