Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan tudok leadni 1 hónap...

Hogyan tudok leadni 1 hónap alatt 10 kilót?

Figyelt kérdés

Főleg a hasamról kéne-->felülés?-->mennyit?

Futni nem engednek a szüleim és hát sajnos olyan környéken lakok ,hogy elég veszélyes este.Rendesen szeretnék táplálkozni,ezalatt azt értem,hogy odafigyelek mit eszem de nem éheztetem magam!Hatásos módszert szeretnék.

Előre is köszönöm!

2009. aug. 30. 20:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
33%
sehogy
2009. aug. 30. 21:28
 2/33 anonim ***** válasza:
81%

De le lehet,egy hónap alatt 10kilót simán!!

Egyél nagyon keveset,azt a kevés kaját is fehérjékből, zöldségekből,gyümölcsökből állítsd össze!

Lehetőleg este ne egyél!Ha komolyan gondolod a drasztikus diétát,akkor akár léböjt kúrát is csinálhatsz,persze ezt nem egy hónapig,csak 3-4napig!

Valamint fontos,hogy meg legyen a napi 2liter,mert a salakanyag csak így tud távozni,és ha fogysz ugye ebből több lesz.

Sportolni a lakásban is lehet,ha van szobabiciklid sima ügy,ha nincs akkor sincs probléma,össze tudsz magadnak állítani egy tornagyakorlatot,és azt mondjuk naponta megcsinálod 5x!

SOK SIKERT!

2009. aug. 30. 21:37
 3/33 anonim ***** válasza:
76%

A második válaszoló elfelejtette hozzátenni, hogy 1 hónap alatt 10 kg fogyásnál garantált, hogy gond lesz a gyomroddal (szerencsés esetben csak a gyomroddal). A fogyás viszont egyáltalán nem garantált, valószínűbb, hogy nem megy le 10 kg. Nincs is értelme, ha nagyon gyorsan fogysz le, a nagy részét ugyanolyan gyorsan vissza is hízod, amint elkezdesz megint normálisan enni.

A rendes táplálkozás oké, mozogj sokat (ha kint nem tudsz, pl. torna DVD-vel, vagy a netről is lehet gyakorlatokat nézni, és étrendtippek is vannak fent)

2009. aug. 30. 21:47
 4/33 anonim ***** válasza:
50%
havi 2 kg az ideális, max ha nagyon kövér vagy 3. Vegyél szobabiciklit, dvd-re tornázz és egyél sok zöldséget gyümölcsöt mást csak inkább délelőtt. A vacsorát felejtsd el egy életre, max joghurt. Így egy fél éva alat elérheted az álomsúlyt, úgy hogy aszervezeted meghálálja.
2009. aug. 30. 21:52
 5/33 anonim ***** válasza:
81%
Maradj a heti max 1 kiló fogyásnál. Lehet, hogy nem olyan gyors, de tartósabb és egészségesebb.
2009. aug. 30. 21:53
 6/33 anonim ***** válasza:
76%
Köszi,hogy lepontoztatok,tapasztalatból írtam,nekem se ment tönkre a hasam! Ja és 65kilóról fogytam le 57re!Majdnem 10kiló.Egyébként meg,Norbi is kiadott olyan könyvet,h -10kg/hónap. Szóval nem tudom mit osztjátok az észt.Lehet lepontozni.Üdv
2009. aug. 30. 22:17
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
Le is fognak. Heti 1kg/hét fogyás a "normális":
2009. aug. 30. 22:20
 8/33 anonim válasza:
72%
Minden fogyókura alapja hogy ne egyél sokat????????én lefogytam úgy hogy ugyan annyit ettem, kenyeret, sütiket mindent ami létezik!!annyi különbséggel hogy reggel ebédeltem, akkor ettem nehezebb kajákat, utána délben szendvics, vacsira meg gyümölcs!emellé mozogtam de ezt sem vittem nagy túlzásba!3 hónap alatt 20 kg!egy deka nem jött vissza rám!viszont ha megvonod magadtól a kaját mert fogyózol, utána eléred a kivánt súlyt és elkezdesz mindent újra normálisan enni, több fog visszamenni mint amit lefogytál!!
2009. aug. 30. 22:30
 9/33 anonim válasza:
74%
Norbi szerint ne egyél semmit sem!!Se gyümölcsöt se frissen csavart gyümölcsleveket!Tömd magadba inkább a sok helyettesítő bogyót, de ha pár év múlva egészségügyi problémáid lesznek ne csodálkozz!Szerintem inkább sportolj!Azzal le fog menni tartósan!
2009. aug. 30. 22:33
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

a súlycsökkenés alapja a megfelelő diéta,elsősorban!!!

ha csupán hasazol,attól nem fog lemenni a felesleg onnan,inkább fuss+diétázz!!!

2009. aug. 31. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!