Futni nem engednek a szüleim és hát sajnos olyan környéken lakok ,hogy elég veszélyes este.Rendesen szeretnék táplálkozni,ezalatt azt értem,hogy odafigyelek mit eszem de nem éheztetem magam!Hatásos módszert szeretnék.
22:30 nagyon ügyes vagy, de lehetőleg ne csinálja így senki, mert ezt pont fordítva kéne...
2009. aug. 31. 12:48
12/33 A kérdező kommentje:
1.Csak diéta és semmi mozgás után elértem a kívánt tömeget visszaállok a normális étrendre=még kövérebb leszek?
2.Mozgás és diéta után ha elértem a kívánt tömeget és visszaállok a megszokott étrendre akkor mi lesz?
3.Csak mozgás és semmi diéta következménye?
2009. aug. 31. 14:18
13/33 anonim válasza:
1 - nincs olyan diéta ami sport nélkül működik. Nem értem mi ezen a bonyolult. Lehet hogy a súlyod csökkeni fog, mert egyes "diéták" hashajtó meg hasonló módon kihajtják belőled a vizet, vagy a koplalás miatt izmot bontasz, de nem fogsz ZSÍRT veszíteni, pedig szerintem ez lenne a cél. És ha visszaállsz az eredeti étkezési módszereidre visszahízol. Az már szerintem lényegtelen hogy mennyire, mert én egyszer lefogyok és nem hízok vissza.
2. lásd 1. Visszahízol.
3. izmosodás és ennek következtében zsírbontás, de csodára ne számíts.
2009. aug. 31. 15:16
14/33 anonim válasza:
Látod külön féle válaszokat kaptál,mert mindeki más nem tudja leadni a kilókat. Le lehet adni 1 hónap alatt 10 kliot,mint az a csajszi,de előrébbvaló az egészséged(ezt én se láttam be) A rendszeresség a lényeg,h mozogj ,ha vmit megkívánsz tarts mértéket ( pl a szénhidrát a leghízlalóbb,de én a teát cukor nélkül nem tudom meginni, a kenyértől sem tudok megvállni,ezért pirítva eszem reggel,de a gyümölcsöket is kell kerülni este, a húsokat pedig délután) ... és szóval attól h vki vmien módszerrel lefogyott nem biztos ,h az neked is hatásos!!
2009. szept. 30. 15:38
15/33 anonim válasza:
jah még az elözőhöz, spinning!!:) az a legjobb szálkásító és tegyél fel a hasadra egy fogyiövet,az segíteni fog. (nekem segített olyan területet leadni a derekamról ,amit azelött semmivel sem)
2009. szept. 30. 15:40
16/33 anonim válasza:
Én elkezdtem hulahoppozni, műanyag karikával de tele tömve vízzel, jó nehéz lesz ettől, és eredményesebb a fogyás. Ha nem tudsz sem kell feladni, én is most kezdtem de egy hét után már ment "mint a karikacsapás" :)))) Közben tök jól szórakozol és még a hasfaladat is erősíted. Nem modnom hogy ez minden problémádat meg lehet oldani, de helyi fogyásra nagyon jó. Napi fél óra és egy hónap alatt már szépe látszik az eredmény:D centikben... :D
2009. okt. 5. 19:43
17/33 anonim válasza:
ejj, ezen az utolsón olyat nevettem mint már rég. Hullahopp karikával fogyni. Mégis mit gondolsz, kicsit megnyomogatod a karikával a hájat a hasadon és el fog tűnni? Meg most kezdted de már tudod hónapokra előre az eredményt.. ok :) Kíváncsi lennék hogy ez energetikailag hogy van levezetve..
2009. okt. 5. 23:42
18/33 anonim válasza:
utolsó válaszolónak: IGEN,KÉPZELD LEEHT FOGYNI HULLAHOPP KARIKÁVAL,NEM A KARIKA MIATT,HANEM MERT MOZGATNI KELL A DEREKAT,A CSIPŐT,ÉS A MOZGATÁSTÓL MEGY LE...AZON RÖHÖGJ H MEKKORA HÜLYE VAGY!
2009. okt. 6. 15:11
19/33 anonim válasza:
Ha neked a hullahoppkarikázás sportnak számít, az már régen rossz.. Ott kezdődik hogy a zsírok lebontása 40 perc aerob mozgás után indul be. Gondolom te csinálod naponta MINIMUM 40 percig, de inkább 60 percig mert nem elég csak beindulnia nem árt ha "tart" is egy ideig. Remélem érted mire gondolok. És ez a kb 40 perc nem olyan hogy ki lehet kerülni, mert így működik a szervezeted. És akkor megkérdezném, hogy egy ilyen rohadtul természetellenes mozgást hogy a tökömbe bírsz HOSSZÚ TÁVON, naponta vagy max 2 naponta MINIMUM 40 percen át végezni?? Amikor ugyanazt érnéd el 40-60 perc tempós gyaloglással is. Nem értem mégis mi a tököm értelme van hullahopp karikával szenvedni.
2009. okt. 6. 18:31
20/33 anonim válasza:
Utolsó hozzászólónak. 1. Ha nem próbáltad soha, nem kell elítélni azokat akik hisznek benne, hiszen mi sem megyünk leugatni a te aerobikodat meg gyaloglásodat. 2. Annak a résznek melyik részét nem értetted hogy "még szórakozni is lehet vele"? 3. Ez a fajta testmozgás igenis jól megmozgat, és még a lakásból sem kell kimenned, hogy csinálni tudd, és én még nem hallottam olyan gyaloglásról ami a hasfaladat simává varázsolná. 4. Ha te olyan gyenge vagy, hogy nem birsz ki vele 40-60-an percet, meg sem kéne itt szólalnod. 5. Nem azért kért segítséget tőllünk ez az emberke, hogy aztán egymással veszekedjünk, hanem azért, hogy mindenki elmondja a maga véleményét arról a témáról amihez segítséget kértek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!