1hónap alatt mivel hogyan és mennyit tudnék lefogyni? 16éves lány
Figyelt kérdés
Mindenki,2012. júl. 6. 00:02
11/21 anonim válasza:
Kedves utolsó; gőzöd nincs az egészről. Ha nem eszel, akkor a szervezeted katabolikus állapotba kerül és az izmokból nyer táplálékot, azok lebontásával. A diétának igenis van értelme, ha valaki tudja, hogy az miről szól (megsúgom; nem a blikk nőkben leírtak a valósak). Egyébként meg egyszerű biológia ez. Elég szomorú, hogy nem oktatják kellő mértékben és odafigyeléssel.
12/21 poiu válasza:
5/11: gratula! Kérdező: lassan kell fogyni, mert különben gyorsan visszaszeded. 1 hónap = max 4 kiló. (Nálam 10 naponta ment le egy kiló - de könnyedén tartom is új/régi súlyomat) Menni fog!
14/21 anonim válasza:
11:39
érdekes,aki kevesebbet eszik az kevesebb kiló
15/21 anonim válasza:
igen ebben teljesen igazad van!csak az helyzet,hogy aki nem eszik rendesen és úgy fogy le annak nem tart sokáig a karcsúsága,a másik pedig az,hogy ha nem eszel az nem tesz jót a szervezetednek!de ezt már egy korábbi hozzászóló részletesen leírta,hogy miért.ha te ezek után is a koplalásra esküszöl, akkor csak gratulálni tudok!
16/21 bogyesz653 válasza:
Nem egyél vacsorát esetleg egy kis barnakenyeret vajjal,de reggelit és ebédet azért egyél de ne sokat!!Igyál vizet de ne bubisat,én betartottam ezeket és 7 kilót fogytam
17/21 anonim válasza:
az aztán a fogyás kedves utolsó. Hát igen, pontosan az ilyen mentalitás végett néznek ki az emberek úgy, ahogy...
18/21 anonim válasza:
KEFÉLÉSSEL!
Richárd voltam,
Sziasztok!
19/21 anonim válasza:
Fuss, ússz, biciklizz, túrázz!!!
20/21 anonim válasza:
Hallgass a hülyeségekre a TV-ből, 1 nap alatt lefogysz 30 kilót az agyadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!