11 éves lány vagyok 167 cm és 72 kg le szeretnék fogyni mindedj az idő csak kérek válaszokat hogy hogyan tudnák lefogyni egy 11 éves lány átlagos kilójára! Bunkó emberek kíméljene! HOGYAN TUDNÉK LEFOGYNI? SOS
Elsősorban gyakorold a helyesírást,nem lehet elég korán kezdeni.
És,hogy a kérdésre is válaszoljak: Ne csak járj tesi órákra,hanem dolgozz is keményen. Ha nincs semmilyen betegséged (asztma vagy ilyesmi),akkor azt hiszem ennek nincs túl sok hátránya. Iratkozz be valamilyen sportra (kosárlabda vagy ilyesmi). Amúgy meg ne aggódj,még megfogsz nyúlni és akkor eloszlik a súly és nem lesz hátrány.
L/15
"Amúgy meg ne aggódj,még megfogsz nyúlni " Hova???
11 évesen így is qrva magas, ha 167 cm...
Más ilyenkor 150 körül van.
ma 13:42
Jaj, semmi, nem is úgy értettem:-D
Hanem hogy "meg fog nyúlni, és akkor eloszlik a súly", erre írtam, hogy nem feltétlenül. De ha már nem nő, akkor sincs baj, 11 évesen még nem nagyon van alakjuk a lányoknak, attól függetlenül, hány kg-osak, 16-17 éves korára teljesen más lesz.
mozgás mellett: ne egyél semmi kenyeret,krumplit, fehérrizst.
Semmi cukros ital!!! inni vizet, cukormentes teát, saját kifacsart zöldség- vagy gyümölcslevet szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!