KicsiPocok kérdése:
Mennyi sz európai nők átlagos magassága?
Figyelt kérdés
13 évesen 164cm nem sok egy kicsit? :SS2011. jún. 5. 23:19
2/22 anonim válasza:
Nem sok szerintem, pont jó.
Én 13 évesen 162 cm voltam, most 23 leszek, és 165 vagyok, tehát amit 10 év alatt nőttem, az nem számottevő mennyiség:-D
3/22 anonim válasza:
Én 13-14éves korom óta 158cm vagyok, és azóta nem nőttem. 22/L.
Úgyhogy szerintem nem sok a 164cm ebben a korban. Bár még bőven nőhetsz is, de az is lehet hogy már nem fogsz.:) Akárhogy is van, nem sok.:)
4/22 anonim válasza:
az a helyzet, hogy a lányok hossznövekedése az első menstruációig nagyjából befejeződik.ha 13 éves vagy és 163 cm, ne aggódj, már legfeljebb 2-3 centit fogsz nőni, de azt sem látványosan.
5/22 anonim válasza:
Szerintem is olyan 160-165 cm környékén lehet az átlag. Én 12 éves korom óta 163 cm vagyok.
20/L
6/22 anonim válasza:
szerintem nem jó az 160. én pont 170 vagyok, az a tíz centi nagyon sokat számít. valami taszít is az alacsonyakban, még a 160 talán belefér, de fura h mindig lefelé kell néznem, ha beszélgetek velük.
7/22 anonim válasza:
Pont jó vagy, az átlag is ekörül van, nem vagy túl magas, ne aggódj:) talán a körülötted lévők alacsonyak még, majd utolérnek. Utolsó, ha én bírok felfelé nézni, te is bírj lefelé:)
8/22 anonim válasza:
Hirtelen ezt talaltam: [link]
Itt nezegetheted kulonbozo orszagok atlagat.
10/22 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az átlag olyan 165 cm körül van.
Amúgy én 14 évesen 174 cm voltam, most 30 vagyok és 172 cm.
Összenyomott az élet súlya :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!