11 éves lány vagyok 167 cm és 72 kg le szeretnék fogyni mindedj az idő csak kérek válaszokat hogy hogyan tudnák lefogyni egy 11 éves lány átlagos kilójára! Bunkó emberek kíméljene! HOGYAN TUDNÉK LEFOGYNI? SOS
SZIA.
én 12 éves vagyok 167cm és 67 kilógramm ...
de ne félj ahoyg az előttem lévők mondták változik még a tested és szerintem emellet tornázz Rubint Rékára szép testet , alkatot fogsz kapni
kedves Kinga, és első kérdező! :)
ne fogyni akarjatok, hanem életmódváltás kellene. az ecetes vizes és egyéb fogyókúrákkal nem fogod tudni megtartani a keservesen leadott kilókat.
egyél természetes kajákat (ne félkész vagy kész kajákat), mert így kevesebb lesz a nátrium beviteled (is). délelőtt még szénhidrátot még lehet enni, de délután már kerüld inkább (pl. este grillezett csirkemell és zöldségsali). napi min. 5 étkezés, de ne egyél soha sokat. így nem is fogod magad eltelítettnek érezni.
Norbi módszer egész jó... :) sportolj, ha lehet, reggel, reggeli előtt kardió (szobabringa, futás stb.)
és most nézem, hogy ez már igen régi kérdés, tehát bocs, ha már nem aktuális. :-|
Tudom,hogy nagyon régi a kérdés,de azért még válaszolnék rá....
Én is 11 éves vagyok,és olyan 31 kilogramm körül vagyok.
Én is kövérnek érzem magam,de hidd el,hogy még nyúlni foguk,és nem leszünk kövérek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!