Hogyan fogyjak egy hónap alatt 10kg-ot tornával és kevés kajával?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 15:25
21/22 anonim válasza:
1 hónap alatt 10 kg az szerintem nagyon sok, ha csak nem szeretnéd hogy a bőröd úgy megereszkedjen mint egy 100 éves anyókának. Bár ez függ attól is, hogy mennyi felesleg van rajtad.
Én 2 hónap alatt fogytam 7,5 kg-t. Nem eszem fehér kenyeret, csak teljes kiőrlésűt, este 6 után már semmi kaja, csak esetleg valami gyümölcs. Kerülöm a túl cukrozott dolgokat, üdítők és társai kizárva, jah és semmi gyors kaja, az csak mocsok... éhesebb leszel tőle mint voltál. Egy héten egyszer belefér egy kis édesség is (de nem úgy hogy egész nap eszel egy tábla csokit össz.). Mellette nem igazán mozgok, csak a ház körül dolgozok néha. Szerencsére én nem vagyok valami nagy evő, délig mindig bírom reggeli nélkül.
A lényeg a mértékletesség.
22/22 Sziráczki Kata válasza:
Most olvastam ezt a kérdést... nem értem miért kell leoltani a kérdezőt... simán lelehet fogyni 1o kg-t... én 2 és fél hónap alatt fogytam le 22 kg-t !!!! Az első hónap diéta... utána kőkemény edzés ! Nem lóg a bőröm semmi probléma nem volt :) :) :) Ugyhogy simán teljesithető !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!