Szomorú hogy ilyen buta emberek is vannak, akik a nem evésben látják a fogyás titkát.
Nekik először az iskolát, azon belül is a biológia órát javasolnám.
2012. jún. 10. 23:13
12/22 anonim válasza:
Utolsó, attól még tény a tény, hogy ha valaki nem eszik, akkor fogyni fog...
Az más kérdés, hogy ez mennyire egészséges, meddig lehet bírni és milyen káros hatással van a szervezetre stb.
De a lényeg akkor is az, hogy kevesebb kalóriát vgyél be, mint amit elégetsz, és akkor fogyni fogsz.
Mindemellett a kevesebb kalória bevitelére oda kell figyelni, hogy hogyan teszi az ember, ezt már leírták előttem páran.
2012. jún. 11. 10:07
13/22 anonim válasza:
norbi kodok szerint egyél,a neten megtalálod,biztos fogsz fogyni.
2012. jún. 13. 19:45
14/22 anonim válasza:
délelőtt kajázz, igyekezz kerülni a nehéz kajákat, délután edzés, utána semmi. nekem ugyanígy 10 kg ment le/1 hónap
2012. jún. 14. 05:16
15/22 anonim válasza:
a kérdésedben a válaszod ;)
2012. jún. 14. 07:16
16/22 gombitomi válasza:
Ha egy hónap alatt 10 kg fogsz fogyni, akkor kezdj el spórolni mert lesz egy szép kis megereszkedett bőrréteg rajtad, ami csak plasztikai sebész tud majd eltávolítani. Egy hónapban max 3-4 kg fogyás javasolt kiinduló testsúlytól függően. Egyébként a tápanyagtáblázat erre való. Az ételekben legyen kevés zsír kevés cukor és minél több fehérje és energia, mert a szervezet cukorból fehérjéből és energiából táplálkozik. Ha nincs elég cukor, akkor elkezdi égetni a zsírt. De fontos, hogy energia és fehérje legyen az étrendben, különben "elfárad" a szervezet és követelni fogja a zsíros kaját ( kívánós leszel, mint a kismamák amikor tápanyagigényük van ). Persze mindehhez elengedhetetlen a mozgás. Rendszeres és kifullasztó,megerőltető. Nem napi 5-10 TV-Shopos kütyüvel.
2012. jún. 14. 09:30
17/22 summer4ever válasza:
Este 6 után nincs vacsi!
Reggeli és esti torna beavatása!
Ha van kerted, és nagy, fuss, szaladgálj benne!:)
Menj el bicikli túrára!
Próbálj ki más sportot is! (Legyen színes az életmódódod! - nekem bevált)
Kevéske étkezés után, rágcsálj el lassan egy almát, egyél egy narancsot/mandarint, banánt. Esetleg zöldséggel is kipróbálhatod (uborka, paradicsom).
Sok sikert kívánok:)
2012. jún. 14. 11:09
18/22 anonim válasza:
Álljatok már le ezzel a 6 után ne egyél baromságokkal... Lefekvés előtt ne egyél 2-3 órával... Én pl. éjfél körül fekszem és még 9-kor eszem túrót...
Amúgy heti 1kg fogyást lehet hosszútávon tartani, amihez egészséges étkezés(kevesebb ch, több fehérje) kell és sport!
NE AKARJ 1 HÓNAP ALATT 10KG-T FOGYNI!!!
Sok siker a fogyáshoz!
2012. jún. 18. 11:06
19/22 anonim válasza:
2 hónap alatt fogytam 6-ot, szerintem is sok egy hónap alatt 10...
2012. jún. 23. 17:14
20/22 anonim válasza:
1 hónap alatt 10 kiló nagyon sok. Ezt bevállalni őrültség lenne. Szerintem nem kell sokat szenvedni. Véleményem szerint ehetsz nyugodtan, amit akarsz, csak mértékkel tedd azt. Ez alatt azt értem, hogy nem szabad teleenned magad, de ami szükséges a mozgáshoz, annyit természetesen enned kell. Szerintem a testmozgás fontosabb. Leginkább a biziklizést és a futást ajánlom, de hogyha mondjuk a haverokkal együtt sportolsz, sokkal könnyebb. Menjetek el focizni vagy kosarazni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!