Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Meddig diétázzak, ha 45 kiló...

Meddig diétázzak, ha 45 kiló szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Most 47 és fél kiló vagyok és szeretnék egy kicsit lefogyni! Most 15 éves vagyok!
2012. máj. 5. 12:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha a has a probléma: Sokan összekeverik a bőrt a "hájjal".. Hasazz, kicsit dolgozz rá és meglátod sokkal jobb lesz egy időn belül.. :DD Ha fogysz attól nem lesz szebb eredmény, mindössze már a csontjaidat fogod bámulni a tükörben nem az alakodat. :D Fogynod nincs értelme, nem segítene.
2012. máj. 7. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen olyan gyorsan felejtsd el a diétát, amilyen gyorsan eszedbe jutott. Mozogj többet, ha fogyni akarsz. És olvass utána a fejlődő szervezettől megvont kalória veszélyének. Tudod, ha nem eszel rendesen, attól csak hízni fogsz. Át fog állni a szervezeted takarékos üzemmódra, amivel nem súlycsökkenést érsz el, hanem zsírtöbbletet. Mozgás, mozgás, mozgás és rengeteg folyadék (NEM COLA és társai)!
2012. máj. 9. 00:26
 13/20 nobody1122 válasza:

Te hülye vagy?

Nehogy még jobban lefogyjál! A férfiak nem ezt szeretik!

2012. máj. 9. 18:23
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!! :)) amúgy elég sokat mozgok( úszok versenyszerüen)
2012. máj. 9. 19:41
 15/20 anonim válasza:

Osztom az utolsó véleményét

a súlyod és a hasadon felgyülemlett zsir párna nem feltétlen fog összefüggni ha fogyózol elképzelhető hogy a szervezeted előbb máshonnan vonja el a felhalmozott zsírt!

Amit ajánlanék az az hogy végezz olyan gyakorlatokat amik kifejezetten a hasadra összpontosítanak mivel ha az adott területet ,,támadod" akkor onnan fogja elvenni a fejlődni kényszerűlő izom a tápanyagokat hozzá azaz a zsirt

2012. máj. 11. 14:31
 16/20 anonim válasza:
Egyébként hány cm vagy ha megkérdezhetem mert 45 kg egy kb 170-180cm-es lánynak nagyon kevés aki ráadásul 15 éves (feltéve ha 170 től magasabb vagy)
2012. máj. 13. 19:05
 17/20 A kérdező kommentje:
kb 165 cm magas vagyok
2012. máj. 14. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:

165 cm-vel kevés a 45 kiló.

Én is annyi vagyok, és 47 kiló, így is mindenkitől azt hallgatom, hogy jajj, mennyire lefogytam, meg nehogy bajom legyen... A 45 már tényleg kevés, az az a határ, mikor már a menstruáció is elmarad, és átfordul a dolog egészségtelenbe.

Ne tedd tönkre magad. Ha az alakod nem tetszik, akkor azon már most nem fogyással tudsz változtatni.

2012. máj. 14. 10:57
 19/20 A kérdező kommentje:
hanem hogy tudnék változtatni?
2012. máj. 15. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Mozgással.
2012. máj. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!