Ezzel a módszerrel mennyi idő alatt megy le 3-4 kiló?
Soha nem fogyóztam még, de az egyetemi évek, a sok ülés tanulás megtette a hatását és nem lapos a pocim és nőtt a fenekem. Egy jó kis H1N1nek köszönhetően 3 kiló lement, még 4et szeretnék. 58.5 vagyok most.
Csak husit, fehérjét és zöldségeket, gyümiket eszek. Vizet és gyümölcslevet iszok.
Heti 3x 1 óra aerobic.
Ez jó diétának tűnik, nagyon szűz vagyok a témában? Mennyi idő alatt mehet így le az a 4 kiló?
ezzel így körülbelül 2-3 hét, attól függően mennyi fölösleg van rajtad. Az 58.5 kiló pedig nem utal sokra, a fogyásod nagyon le fog lassulni, türelem kell hozzá.
Attól függően, mikor volt a betegséged, jobb lenne, ha várnál a fogyóval, míg megerősödsz egy picit (H1N1 - teljes gyógyulást követően min. 2 hét.), addig tartsd a súlyod, de sztem ne kezdj ilyen radikálisba, mert szédülés, ájulás, végén cukorproblémák lehet a vége. Tudom, hogy ilyenkor fellelkesül az ember, hiszen betegség alatt nem annyira, vagy egyáltalán nem éhes, de azért csak óvatosan!
komolyan csak 2-3 hét???hát az nagyon jó, az nem lassú fogyás, az tök gyors:D
ja ek már rég volt a H1N1, nem is biztos,h az volt, már jól vagyok azóta, egy hónapja volt.
köszi a választ
napi max. 1200 kalóriabevitel és heti 3*1 óra aerobic mellett 4 kilót kb. 4 hét adsz le:-))))
De nem kell sietned, mert úgyis hasonlóan kell értezned a továbbiakban is:P
köszi a válaszokat.
napi 1200 kalória az kb mennyi kaja? egy példát tudtok írni, pl reggeli ebéd vacsi h tudjam mennyit ehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!