Hány kg-t fogyhatok ezzel a módszerrel? 17/L 164cm 68 kg.58kg a cél.
Figyelt kérdés
3x5 napig végig csinálom a LEVEL diétát
Utána pedig a Bécsi diétát 1 hétig.
2011. szept. 11. 22:01
1/7 anonim válasza:
mit akarsz fogyni? izmot ? esteleg vizet? mert ezekből akár 20at is,de zsírből kb. 2 dekát
2/7 anonim válasza:
Inkább diétázz egészségesen, azt a kívánt súly elérése után is lehet tartani, ezekkel a mindenféle diétákkal ellentétben. Olvasd vissza a fogyókúrás kérdésekre adott válaszokat, vagy keress rá a neten az egészséges táplálkozásra. Nem olyan nehéz, és megéri.
3/7 anonim válasza:
Kíváncsiságból megnéztem melyik a level-diéta. Azt a kúrát kórosan elhízott embereknek találták ki, kórházi körülmények közé. 3nap után el fogsz ájulni, mert annyi kaja mennyiségtől, ami abban van, képtelen leszel suliba járni, figyelni és tanulni mellette. Gondolkodj egy picit.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a lényeg, ha nem hogy hány kg-t fogyhatnék.. ezt kérdeztem. :) Amúgy meg olvastam hogy egy 68kg-s lány 8kg-t fogyott 15 nap alatt..
2011. szept. 11. 22:26
5/7 anonim válasza:
akkor az is tökmindegy, hogy a tükörben nem fogod vékonyabbnak látni magad?
6/7 anonim válasza:
Átgondolatlan hozzá nemértő buta terv.
A leveltől már csak a 90napos a nagyobb ökörség.
Ha meg neked az mindegy,hogy testzsírból,vagy izomtérfogatból fogynál,akkor nincs is más mondanivalóm.
7/7 anonim válasza:
az ilyen elméleti kérdéseket nagyon imádom.
vajon mi indíthat valakit arra, hogy megtudja éhezéssel mennyi tömeget veszíthet x idő alatt. ez valami pszichológiai jelenség lehet, gondolom korcsoporthoz és társadalmi réteghez is köthető.
Kérdező, attól függ mennyi energiát viszel be ezen diéták közben, és közben mennyit használsz fel. ezen adatok nélkül a kérdésedet közelítőleg megválaszolni sincsen értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!