Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 1 hónap alatt hány kg-t lehet...

1 hónap alatt hány kg-t lehet leadni?

Figyelt kérdés

Én 1 hónap alatt leszeretnék adni minimum:5-6 kg-t.(amúgy 10kg sem lenne rossz!) Ez hogyan lehetséges? Valami diétát tudnátok ajánlani? NAGYON FONTOS LENNE! Köszönöm!

162 cm 65 kg. 20/L

2011. aug. 9. 00:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
én tök véletlen 2 hét alatt 4 kilót fogytam pedig nem is terveztem egyáltalán..este 5 után már nem semmit mert nem volt rá időm mert próbákra jártam és mellette napi 4 órát mozogtam de ez 3 hónapja így volt már.és az utolsó két hétben minden nap egyre kevesebb lettem..és mikor pontosan elértem a -4kg-t akkor abbamaradt és nem fogytam tovább..elég érdekes volt.
2011. aug. 24. 23:15
 22/25 harleynagyi válasza:
100%
5-6kg /honapban nagyon idealis fogyas es nagyon konnyen eltudod erni , mint ahogy irtak mar elozo valaszolok is kis addagokat egyel es tartsd tavoll magad minden nyalanksagtol es mielott enni akarsz igyal meg egy nagypohar vizet elotte es etkeseskozben is 'Ezel azt ered el hogy elveszed a etvagyad , es soha ne vard meg hogy nagyon ehes legyel , egyel reggelit , ebedet es vacsorat ha lehetoseg engedi probalj gyalogolni vagy tornazni a sport meg gyorsitja anyag cseret , es ugyan ugy egeti a kover reteget a testbe . Ne feletsd el minden embernek mas az anyagcsere van akinek gyors van akinek le van lassulva ( le lassulas altalaban 40-ev utan tortenik ) Tartsd magad tavoll a teszta felektol , es krumplitol es a rantott ettelektol .Egyel sok zoldseget es halat vagy csirke mellet
2011. aug. 29. 18:37
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia amit én javasolni tudnék napi 5x egyél kis adagokat, hogy az inzulin szinted ne essen le és így nem lesz falási rohamaid.

Még amivel tudsz egy kicsit csalni, hogy lassan eszel mert mire tudatosul, hogy jó laktál addigra már nagyon teletömi magát az ember.

Kevesebb étel kisebb tányéron jobban mutat és jobban elhiszed, hogy tényleg elég volt tapasztalat mert én is ezt csinálom, ja és mozogni kell.

2011. szept. 1. 18:06
 24/25 anonim válasza:
45%

Próbáld ki a dukan-diétát=)..nállam az nagyon bevállt 1 hónap alatt 16kiló lement és nem jött vissza..persze mindenkinek máshogy reagál a szervezete, de a barátnőm is ezt csinálta és ő 14kg adott le szintén 1 hónap alatt és neki se jött be=)..amúgy meg nagyon könnyű szinte észre se lehet venni h fogyókúrázol=)..nagyon finom ételeket lehet készíteni az adott kikötésekkel=)(persze egy kis kutatással..de ha csak a fantáziádra bizod akkor is finomakat lehet enni)

=)

2011. szept. 7. 23:44
 25/25 anonim válasza:
Simán le lehet fogyni 10kg egy hónap alatt.Én is letudtam, pedig nem zártam ki mindent az étrendemből,de még csak nem is sportoltam.
2017. ápr. 6. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!