1 hónap alatt hány kg-t lehet leadni?
Én 1 hónap alatt leszeretnék adni minimum:5-6 kg-t.(amúgy 10kg sem lenne rossz!) Ez hogyan lehetséges? Valami diétát tudnátok ajánlani? NAGYON FONTOS LENNE! Köszönöm!
162 cm 65 kg. 20/L
Hát úgy elég nehéz lenne fogyni, hogy nem kalóriacsökkentett étrendet követsz! -.-" gondolkodjunk már...
amúgy reggelire: teljes kiörlésű kenyér, sonkával, zöldséggel vagy műzli tejjel, zabkása
tízóraira meg uzsonnára: gyümölcs, light joghurt, vagy egy marék dió, mandula vagy zöldség
ebéd: valami lightos főzelék, saláta grillezett csirkével, vagy "rendes" kaja csak ne 3x egyél belőle.
vacsora: túró, joghurt, saláta.
Utolsó előtti vagyok
Kevesebb kaja kerül be a szervezetbe akkor már az jó, majd persze nézegetjük mindig hogy mi mennyit tartalmaz. Természetessen a szénhidrátot is csökkenteni kell, de az a menü amit írtál sztem 1 napra qrva sok. Ezenkívűl amit már írtam rengeteg gyümölcs van most, ugyh inkább azt kellene enni. Birom az ilyet hogy persze nézzük hogy mi mennyit tartalmaz, mérlegen is számoljuk hány gramm kerül be a szervezetbe, de normális ember nem méri le a kaját kielőtt megenné, egyszerűen nem eszik sokat, sportol és gyümölcsökre helyezi a hangsúlyt. A te meglátásod szerint: egy marék dió, na már most abba pedig 654kcal, 18,6fehérje, 57,0 zsír szénhidrát pedig 11,7 Ha már tízóraira bevág 654 kcal plusz valami gyümölcs pl egy szilva:58kcal, 0,7 fehérje, és 13,1 szénhidrát, ugyh tízóraira te simán betömnéd neki egy 700kcal vagy többet,ez szted normális? sztem azért kellene nézni a kcal, és uzsonnára is valami hasonlót ajánlassz tehát 1400 kcal ajánlassz és csak ez 2*-i étkezés volt eddig!!!, plusz reggeli, ebéd vacsora. Bravo!
Fogyni akar a kérdező nem hízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!