Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 1 hónap alatt hány kg-t lehet...

1 hónap alatt hány kg-t lehet leadni?

Figyelt kérdés

Én 1 hónap alatt leszeretnék adni minimum:5-6 kg-t.(amúgy 10kg sem lenne rossz!) Ez hogyan lehetséges? Valami diétát tudnátok ajánlani? NAGYON FONTOS LENNE! Köszönöm!

162 cm 65 kg. 20/L

2011. aug. 9. 00:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
*2 hét alatt pedig 1 max 2 kilót fogyhtasz, azért kár valamit elkezdeni:D
2011. aug. 9. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Hát úgy elég nehéz lenne fogyni, hogy nem kalóriacsökkentett étrendet követsz! -.-" gondolkodjunk már...

amúgy reggelire: teljes kiörlésű kenyér, sonkával, zöldséggel vagy műzli tejjel, zabkása

tízóraira meg uzsonnára: gyümölcs, light joghurt, vagy egy marék dió, mandula vagy zöldség

ebéd: valami lightos főzelék, saláta grillezett csirkével, vagy "rendes" kaja csak ne 3x egyél belőle.

vacsora: túró, joghurt, saláta.

2011. aug. 9. 13:28
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó előtti vagyok

Kevesebb kaja kerül be a szervezetbe akkor már az jó, majd persze nézegetjük mindig hogy mi mennyit tartalmaz. Természetessen a szénhidrátot is csökkenteni kell, de az a menü amit írtál sztem 1 napra qrva sok. Ezenkívűl amit már írtam rengeteg gyümölcs van most, ugyh inkább azt kellene enni. Birom az ilyet hogy persze nézzük hogy mi mennyit tartalmaz, mérlegen is számoljuk hány gramm kerül be a szervezetbe, de normális ember nem méri le a kaját kielőtt megenné, egyszerűen nem eszik sokat, sportol és gyümölcsökre helyezi a hangsúlyt. A te meglátásod szerint: egy marék dió, na már most abba pedig 654kcal, 18,6fehérje, 57,0 zsír szénhidrát pedig 11,7 Ha már tízóraira bevág 654 kcal plusz valami gyümölcs pl egy szilva:58kcal, 0,7 fehérje, és 13,1 szénhidrát, ugyh tízóraira te simán betömnéd neki egy 700kcal vagy többet,ez szted normális? sztem azért kellene nézni a kcal, és uzsonnára is valami hasonlót ajánlassz tehát 1400 kcal ajánlassz és csak ez 2*-i étkezés volt eddig!!!, plusz reggeli, ebéd vacsora. Bravo!

Fogyni akar a kérdező nem hízni

2011. aug. 9. 18:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Most akkor úgy őszintén.. ha valaki le akar fogyni hogyan csinálja.. ha ez "nem érdemes.."??
2011. aug. 10. 01:01
 15/25 anonim ***** válasza:
5-6, vagy 10 kiló az már meglátszik de -1 kiló nem fog, ésszel diétázz, csillagvirág, úgy fogsz fogyni
2011. aug. 10. 12:42
 16/25 A kérdező kommentje:
OK. Köszönöm mindenkinek, még az ellenszenveseknek is!
2011. aug. 10. 13:57
 17/25 anonim válasza:
0%
Most olvastam,hogy 5nap alatt 5kilót tudsz fogyni,ha csak dinnyét eszel,és vizet iszol..semmi más,csak sárga/görög dinnye..:DD nempróbáltam,de tervezem.:DDD
2011. aug. 11. 00:40
 18/25 anonim ***** válasza:
00:40 ez tök nagy hülyeség mert a dinnye csak vízzel rak tele, és ha öt nap után visszaállsz a normálisra akkor hízni fogsz.
2011. aug. 12. 19:24
 19/25 anonim válasza:
0%
épp ezaz,hogy vízzel rak tele.. ergó nem leszel éhes,vagy ha mégis,ottvannak a feleslegek.. logika..
2011. aug. 12. 23:32
 20/25 anonim válasza:
Ne akarj sokat fogyni, mert nagyon megszívhatod. Elgyengül a szervezeted, a védekezőképességed a nullához közelít, az első szél ledönt a lábadról, stb. Ha már az egészségedért teszel, akkor ne annak a rovására tedd. Heti 1 kg max.
2011. aug. 23. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!