Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan fogyjak le? Milyen...

Hogyan fogyjak le? Milyen diétát ajánlotok?

Figyelt kérdés

163 cm és 66 kg vagyok.. soknak érzem magam sosem voltam ilyen kövér.. :/ SEGÍTSETEK!( Kérlek, a mozgást ne írjátok, mert nem nagyon szeretek, max. 20perc szoba bicikli.)

16/L

2011. aug. 3. 14:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Látom nagyon elvannak ezzel a "vitával". Amúgy meg mozgok mivel aerobikozom ! (: Én itt a mozgás alatt, a testépítést értettem. -.-' Nem szeretnék izom pacsirta lenni. :))
2011. aug. 4. 14:45
 22/27 A kérdező kommentje:
Kedves Bix ! Nem gázoltál a lelkembe, csak épp lekicsinyítesz, és ezt nem igazán szeretem.
2011. aug. 4. 14:46
 23/27 anonim ***** válasza:
amúgy a sok hozzáértőnek mondom, hogy a kalória jele a cal és a kilokalória jele a kcal ami ezer kalória. puszi
2011. aug. 21. 19:14
 24/27 anonim válasza:
joghurt,extra nagy gyümölcsdarabokkal.
2011. aug. 30. 18:49
 25/27 anonim ***** válasza:

LÁtom itt jó kis vita alakult ki. Ha nem szeretsz mozogni, próbáld ki a 90 napos diétát. Sokan ellenzik, lebeszélnek majd róla, de én azt mondom, kezdj bele, egy hét után érezni fogod a változást. Ha meg nem, akkor mindenkinek lelke-rajta. Én ezzel fogyok, persze ezen az oldalon vannak akikkel lehet vitázni, hogy jó-e vagy sem..én magamon látom a csodát, a többi nem érdekel. Nem csak kilók, ruhaméretekről van szó. Rubint Rékát is van , aki isteniti, van aki gyűlöli, hülyeség a két tábort összeengedni mert úgysem fog megváltozni a nézetük.Szóval én imádom a 90 napos diétát és hatásosnak is vélem. Neten minden leírást megtalálsz róla!

Persze a mozgás fontos, hogy a bőröd szép és feszes legyen, szóval ha mást nem is, egy kis gyors gyaloglást (min. fél óra és tényleg gyors legyen) iktass be többször egy héten.

2011. szept. 1. 12:35
 26/27 anonim válasza:
Kérdező " nem akarok izompacsirta lenni", xd, sokan azt hiszik, ha kétszer felvesznek egy súlyzót már terminátor testük lesz.Ne haragudj, de ehhez a magassághoz a 66 kiló nagyon sok. Legalább 10-12 kilót kell leadnod, ami egy évbe fog tellni, és igen eddzeni kell futni, mert a cola, facebook, meg chips nem fogja leégetni rólad a zsirt.
2011. szept. 1. 15:03
 27/27 anonim válasza:
a
2011. okt. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!