Hogyan fogyjak le? Milyen diétát ajánlotok?
163 cm és 66 kg vagyok.. soknak érzem magam sosem voltam ilyen kövér.. :/ SEGÍTSETEK!( Kérlek, a mozgást ne írjátok, mert nem nagyon szeretek, max. 20perc szoba bicikli.)
16/L
LÁtom itt jó kis vita alakult ki. Ha nem szeretsz mozogni, próbáld ki a 90 napos diétát. Sokan ellenzik, lebeszélnek majd róla, de én azt mondom, kezdj bele, egy hét után érezni fogod a változást. Ha meg nem, akkor mindenkinek lelke-rajta. Én ezzel fogyok, persze ezen az oldalon vannak akikkel lehet vitázni, hogy jó-e vagy sem..én magamon látom a csodát, a többi nem érdekel. Nem csak kilók, ruhaméretekről van szó. Rubint Rékát is van , aki isteniti, van aki gyűlöli, hülyeség a két tábort összeengedni mert úgysem fog megváltozni a nézetük.Szóval én imádom a 90 napos diétát és hatásosnak is vélem. Neten minden leírást megtalálsz róla!
Persze a mozgás fontos, hogy a bőröd szép és feszes legyen, szóval ha mást nem is, egy kis gyors gyaloglást (min. fél óra és tényleg gyors legyen) iktass be többször egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!