Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan fogyjak le? Milyen...

Hogyan fogyjak le? Milyen diétát ajánlotok?

Figyelt kérdés

163 cm és 66 kg vagyok.. soknak érzem magam sosem voltam ilyen kövér.. :/ SEGÍTSETEK!( Kérlek, a mozgást ne írjátok, mert nem nagyon szeretek, max. 20perc szoba bicikli.)

16/L

2011. aug. 3. 14:09
1 2 3
 11/27 bix ***** válasza:

"Elég ha csak nem étkezzel 18:00 után. 17:30kor leülsz megebédelsz vacsorázol uzsonázol teázgatsz, nevezzd aminek akarod, és utánna nem eszel többet aznap, még akkor sem ha a szemed kigubad :D "

Gratulálok. a lehető legnagyobb b@romságot sikerült leírnod. a szervezeted ahogy írtad alvás közben is dolgozik és éget energiát. így nettó koplalást adsz magadnak 1x órán keresztül. tudod ez mivel jár? nem? akkor? a koplalással szépen be lehet buktatni a szervezetet. első körben leépül minden izom, mert a koplalóval ellentétben a szervezet nem hülye, nem fog glükózt tárolni a raktárakban. csökken az izom mérete, teljesítő képessége, így megindul a fogyás, de amíg egy csöpp glükózzal több van mint a reális mozgásodhoz kell addig zsírhoz nem nyúlsz. utána persze bontja mint állat, de a végeredmény egy puha amorf valami lesz. lehet hogy neked tetszik, én hozzá nem nyúlnék egy olyan lányhoz. volt hozzá szerencsém, köszi kihagynám.

"18:00 kevesebbet mozogsz, éppen ezért a szervezeted már nem éget kalóriát max az alvással de az oránként alig 200-300 kalóriát éget"

az igen. ez mindent elmond. tehát a 2-300 kalória óránként azzal hogy alszol kevés? megsúgom 50 kcalnál nem igazán több amiről beszélünk óránként. ha neked lenne igazad, akkor ha 24 órát tudnál aludni akkor 4800 kcal igényed lenne EGY NAP. b@romság. 48 óra alvással egy kilót ledobnál... szép álmokat.

"amig a szóbabicigli 2800-3500 között."

ennyire nem vagy képben?:D nevetséges komolyan. hallod inkább fejezd be. 6 éve edzek túl vagyok 12 diétán, 1000/óra fölötti edzéseken volt hogy vért hánytam. totális sötétségben élsz...

"Tehát ha 18:00 után étkezzel, a sók kaloria lerakodik és előbb utóbb elhizzol"

a kalóriadeficit globális kell legyen. egész napra vonatkozik hogy mennyit viszel be. este is lehet, sőt kell enni, a koplalás jelentősen befolyásolja a teljesítményedet mind fizikálisan mind szellemileg. mozgás nélkül pedig egészséges életmódról nem is érdemes beszélni.

"Még valami ! Ne akarj gyorsan lefogyni, aki gyorsan le fogyik, az gyorsan visza is hizik, inkább a lassú utat válaszd az a biztosabb és hoszabb távra sikeresebb."

azt hittem nem lesz értelmes gondolatod de van. kár hogy ez a pár sor ami normális az egészből.

kérdező: jah a lelkedbe gázoltam? leírtam a tényeket. nem kevés tapasztalattal a hátam mögött. olvass szakirodalmat. nem kell nekem hinni. csak ne feminát és nők lapját mert azt a hajadra kenheted.

2011. aug. 3. 15:59
 12/27 anonim ***** válasza:
Mert megérdemled!---épp le akartam írni mekkora ökörségeket írtál, de bix és a FPS megtette helyettem
2011. aug. 3. 16:02
 13/27 anonim ***** válasza:

kedves Mert megérdemled!

először is tanulj meg legalább egy kicsit helyesen írni,úgy esetleg hitelesebb leszel, na de amennyi marhaságot összehordtál azon az sem segítene :D

2500-3500 kalória szobabiciglizéssel????:)))))) még egy nagyon intezív spinning órával sem égetsz el 1000 kalóriát sem. a 6 utáni nem evéshez meg már nem is szólok. szóval csak gratulálni tudok "építő" hozzászólásodhoz

2011. aug. 3. 16:17
 14/27 anonim ***** válasza:

azért, ha belegondoltok, nagyon szomorú, hogy Magyarországon az egészségnevelésre és a sportolásra nem fordítanak semmi figyelmet az iskolában...nem itt tartanánk, ha az iskolában több figyelem irányulna a témára

amúgy teszem hozzá, hogy én tesiből felmentett voltam, mert a hülye tesitanárom nem értette meg, hogy bizonyos feladatokat egyszerűen nem csinálhatok meg a gerincbetegségem miatt - még a 2-3 hetes hiányzásom után sem, amit az ő hülyesége okozott (12 évesen nem volt még ekkora szám, mint most XD)...a dokim felmentést írt nekem, de ragaszkodott a heti 2 úszásedzéshez és a gyógytornászhoz és jártam tisztességesen + futottam később és keményen bringáztam, de azt a tesitanárt 25 év után is utálkozva emlegetem és nem én vagyok az egyetlen a volt tanítványai közül....

2011. aug. 3. 16:30
 15/27 bix ***** válasza:

"azért, ha belegondoltok, nagyon szomorú, hogy Magyarországon az egészségnevelésre és a sportolásra nem fordítanak semmi figyelmet az iskolában...nem itt tartanánk, ha az iskolában több figyelem irányulna a témára "

maxagree. itt van a kutya elásva ebben a rendszerben, meg a biológia oktatásban, ahol pl nem tisztázzák le hogy mi történik a szervezetedben fogyáskor hízáskor edzéskor milyen alapvető szükségleteid vannak, stb. roppant fontos lenne, de senki nem mondja el...

2011. aug. 3. 16:34
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

,,6 éve edzek túl vagyok 12 diétán''

Akkor hiába oltogatsz itt, siker az nem sok van.

2011. aug. 3. 16:50
 17/27 anonim ***** válasza:

" ,,6 éve edzek túl vagyok 12 diétán''

Akkor hiába oltogatsz itt, siker az nem sok van."

Erre csak azt mondom, hogy szedj fel 40kg izmot zsír nélkül...

2011. aug. 3. 17:09
 18/27 anonim ***** válasza:

De minek ? Nem akarok én lenni a terminátor 5. A világ egyik legbutyutább sportja a testépités, Mr. Olimpia meg egyebek. Röhely ... Legalább 20 testépitő ismerek, ebből mindegyikről tudom, hogy szedett valami dopping szert.

Az internet, és a testedző termek is ilyen dobozos sz*rokkal vannak tele plakátolva. Akkor mi értelme edzeni, ha a munka gyümölcsét megvásárolod ?

[link]

Vagy pl erre a sok kapszulva, meg injekcióra mind szükség van ? Na ne nevetess...

2011. aug. 3. 17:16
 19/27 anonim ***** válasza:

LOL XD Kiszálltam, viszlát :D

Egy dolgot javaslok ha fingod sincs mit beszélsz inkább kussolj :)

2011. aug. 3. 17:20
 20/27 anonim válasza:

hány éves vagy, javaslom a BMI kalkulátort, és ott ki tudod számolni a testsúlyod, megmondja neked, hogy sovány, megfelelő, túlsúlyos, vagy enyhén túlsúlyos vagy! előbb ott számold ki, ha gyerek vagy még (0--18) éves korig a gyerek BMI kalkulátort használd, ha nem, akkor a sima BMI-t itt a link! [link] ez a gyerek

és itt a felnőtt [link]

2011. aug. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!