1. hónap allatt hány kilott lehet le adnii?
Figyelt kérdés
most vagyok 53.-kg(166cm) szerintetek fogyak??(én még szeretnék fogyniii(max 6-7 kg) de a háziorvosom azt mondta ha fogyok akkor korházba kerülök :S de viszont igy nem tetszem magamnak)
15/
2011. júl. 31. 00:44
12/19 anonim válasza:
hogyhogy hogy adott le ennyit? a kérdés alapján egyértelmű, hogy kioperáltatta az agyát.
13/19 anonim válasza:
166 cm-es magassághoz az 53 kg még kevés is. Ne a kifutón haldokló modelleket vedd alapul. Most felteszek neked egy logikus kérdést. Miből akarsz fogyni? Mert, hogy felesleg már nincs rajtad az biztos sőt! Már az izmaid kezdtek el fogyatkozni. Ne tégy olyat magaddal amit később megbánhatsz. Ha ezt így folytatod akkor játszadozol azzal, hogy lehet-e egyáltalán gyereked illetve a saját életeddel is játszol és ez nem vicc. Vedd komolyan az egészet és tessék felszedni egy 6-7 kg-ot. 166 cm-hez kb 60-62 kg tökéletes és hidd el nagyon csinos leszel úgy is.
14/19 Lin71 válasza:
Igaza van az előttem szólónak! :)
15/19 anonim válasza:
szerintem nem kellene fogynod, jónak tűnsz így! :)
16/19 anonim válasza:
Mit akarsz te 50 kilobol fogyni?
17/19 anonim válasza:
jól látom 15 éves vagy és hülye. ha orvos mondja, hogy ne fogyj akkor minek akarsz? 166cm-hez jó a súlyod. megsúgom neked, hogy én 163cm-hez vagyok 65kg. a háziorvosom azt mondta tökéletes súly.kezdj el barátkozni magaddal a pasik (a normálisak) a teltebb lányokat szeretik akiken van mit fogni
18/19 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme fogynod törekedj arra inkább hogy tartsd a súlyod és edz mellé hidd el jót fog tenni szálkásítsd magad és 1 hónap után már látni fogod a változást :)
19/19 anonim válasza:
Fogyni?! Úr Isten! Inkább híznod kéne de sürgősen! Minél gyorsabban. 53kg nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!