Sziasztok.Fontos lenne..Mindjart jon a bikini idoszaka es le kene adjak par kilot.Mondjuk 6-ot....Irjatok kerlek,fontos lenne..ugy szeretnek lemenni a Balatonra,hogy a felesleges USZOGUMIIM tunjenek el.
1 hónap alatt nem fog menni, gondolom nem ennyi idő alatt jött fel rád. És ne a bikini szezon miatt akarj fogyni, hanem magad miatt. Egyél normálisan, cukros, lisztes zsíros dolgokat kerüld. Mozogj napi 1 órát azt heló.
2011. máj. 27. 15:49
2/16 anonim válasza:
Esetleg cukor, fehér liszt elhagyás + esténként egy kis futás/kocogás és még ha van időd egy kis torna(Béres Szandi, Rubint Réka, Schober Norbi...)
2011. máj. 27. 15:49
3/16 anonim válasza:
Ha tényleg le akarsz fogyni ,akkor alma,ásványvíz.
Mindkettő korlátlanul fogyasztható. Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.
2011. máj. 27. 15:53
4/16 anonim válasza:
utolsó elmehetsz a... Szerintem amúgy hatot... mondjuk lehet, hogy egy hónap alatt nem, de 1,5 hónap alatt le lehet adni, csak sokat kell mozogni. Szénhidrát csak teljes kiőrlésű és csak reggel egy kevés, cukor és fehérliszt semmi, tejből max. 1/2 liter egy nap. És egyél 3-4 óránként, hogy ne pangjon az anyagcseréd.
2011. máj. 27. 16:17
5/16 anonim válasza:
6ot nemnagyon lehet
2011. máj. 27. 16:34
6/16 anonim válasza:
Nézz utána a NETen a NEERA italnak. Ha megtetszik...
2011. máj. 27. 17:27
7/16 anonim válasza:
Én fogytam tavaly 5 hét alatt 6 kilót, koplalás nélkül.
A szénhidrátot és a nasit hagyd el, ha belefér az idődbe akkor legalább heti 5x sportolj is. (Én Rubint Réka tornára nyomtam/nyomom :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!