Mennyt fogyhatok 2 hónap alatt sport nélkül, CH-mentes táplálkozással?
Ez egy érdekes gyik-es szokás.
Ne hari, de az én dolgom, a kérdés pedig nem ez.
Nem kérdeztem hülyeségeket. De tudom ,itt divat másokat bántani.
Üdv.
Fú... tipikus gusztustalan magyar mentalitás.
- ha nem beszél a magánéletéről, akkor azzal érzelmi zsarolom, hogy ő az, aki nem hagyja , hogy segítsek
- lehülyézem,mert én vagyok a világ közepe, jogom van hozzá
- nem a kérdésre válaszolok (pedig az elején érte, hogy ne sezmélyeskedjeknek vele), hanem kioktatom
-végül még nekem áll feljebb ... hogy mert kérdezni, ha nem regéli el nekem, ami fúrja az oldalam
Kedves válaszoló, neked sztem semmi közöd ahhoz, hogy miért nem tud vagy akar sportolni.
sajnálom az olyan embereket, akik semmit nem hajlandóak magukért tenni, napi 20 perc sport szerintem mindenki életébe belefér...névtelen oldalon leírni, hogy fizikai munkát végez vagy ülőmunkát, tanul vagy hasonló, baromi nagy magánélet feltárás....nem akar sportolni és kész, erre megkérdezi minden adat nélkül, hogy mennyit fog fogyni...
ja és ha a 4. válaszoló megmondja a kérdés alapján a helyes választ, akkor javaslom, vegyen lottószelvényt ;)
Mindegy, akkor használom a keresőt.
Azért elsőnek és negyediknek köszi.
Azt reméltem, hogy találkozok itt vkivel, aki fogyózott már így és van személyes tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!