Mennyt fogyhatok 2 hónap alatt sport nélkül, CH-mentes táplálkozással?
Véleményem szerint egy kis mozgást mindenképp vigyél valahogy a dologba. Én este szoktam meg aha reggel van időm.
Ajánlani tudom az L-KARNITINT, dm-be vagy akárhol tudsz venni pl: dm( itt az 500mg-os kiszerelés van 2500ft-ért), de ha komolyabbra vágysz akkor valamelyik testépítő boltba. [link] Én személy szerint szedem + mozgok is mellé. Ha nem vagy benne biztos írj egy hónap múlva és megmondom mennyit használt! :D
500mg -es L-Karnitin ugye tudod hogy mire jó? Semmire :D
Én is magán okok miatt nem tudok jelenleg sportolni és szénhidrát szegény diétát folytatok. Egyáltalán nem éhezem, néha hiányoznak az édességek,olyankor iszok szénsavas ásványvízet, vagy egy nagy bögre teát, és tudasítom magammal hogy mi is a célom. Nekem igaz csak 5-7 kg-t "kell" fogynom, de egyre jobban érzem magam. Van egyensúly, ha érdekel valakit hogy csinálom, írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!