Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyt fogyhatok 2 hónap...

Mennyt fogyhatok 2 hónap alatt sport nélkül, CH-mentes táplálkozással?

Figyelt kérdés
kérlek, a kérdésre válaszoljatok, nincs időm sportolni (pedig szeretnék), napi 15-16 órában elfoglaltságom van.
2011. júl. 17. 14:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kedves Magor! Kib@szottul jól beszélsz!
2011. júl. 24. 11:43
 22/26 anonim ***** válasza:
:) köszi
2011. júl. 25. 18:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nehezebb fogyni sport nélkül, mert a sport le a felesleges kilókat attól hogy nem eszel attól még csak megtartod a mostani alakod. De kitartással és akaraterővel gyakorlatilag bármit el lehet érni. Sok sikert! :)
2011. aug. 8. 18:58
 24/26 anonim válasza:

Véleményem szerint egy kis mozgást mindenképp vigyél valahogy a dologba. Én este szoktam meg aha reggel van időm.

Ajánlani tudom az L-KARNITINT, dm-be vagy akárhol tudsz venni pl: dm( itt az 500mg-os kiszerelés van 2500ft-ért), de ha komolyabbra vágysz akkor valamelyik testépítő boltba. [link] Én személy szerint szedem + mozgok is mellé. Ha nem vagy benne biztos írj egy hónap múlva és megmondom mennyit használt! :D

2011. aug. 9. 17:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább legyen fitten kövér mint egy tunya gebe aki 300 mt nem bír lefutni
2011. aug. 20. 20:51
 26/26 anonim ***** válasza:

500mg -es L-Karnitin ugye tudod hogy mire jó? Semmire :D

Én is magán okok miatt nem tudok jelenleg sportolni és szénhidrát szegény diétát folytatok. Egyáltalán nem éhezem, néha hiányoznak az édességek,olyankor iszok szénsavas ásványvízet, vagy egy nagy bögre teát, és tudasítom magammal hogy mi is a célom. Nekem igaz csak 5-7 kg-t "kell" fogynom, de egyre jobban érzem magam. Van egyensúly, ha érdekel valakit hogy csinálom, írjon.

2016. jan. 19. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!