Mennyt fogyhatok 2 hónap alatt sport nélkül, CH-mentes táplálkozással?
neked valami lelki bajod is van, ha pár teljesen személytelen kijelentésen így kiakadsz
de például most gépeszés helyett vagy akár mellett is mozoghatnál valamit
de hogy jót tegyek a kis lelkednek, ha elárulnád, milyen jellegű elfoglaltságod van konkrétan, tudnék pár konkrét dolgot javasolni
néhány nem konkrét dolog:
ülőmunka végzése közben lehet néha 5-10 perc egészségügyi szünetet tartani, hogy átmozgasd magad (ami mellesleg az agyad is felfrissítené és jobban menne a munka) - tanulás esetén ugyanez
közlekedés: egy-két megálló gyalog
bevásárlás pl gyalog
fizikai munka közben is vannak olyan izmok, amiket nem használsz... állómunka mellett lehet tehermentesítő és izmosító gyakorlatokat végezni
gyereked van, akkor gyerekekkel mozgás pl séta, babaúszás, baba-mama torna
az az igazság, hogy aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet
de
Kedves Kérdező, attól is függ, mennyi az induló súlyod most. (egy kövér-ebb ember gyorsabban fogy, mint egy olyan, akin viszonylag kis súlytöbblet van).
A sógorom fogyott 5 hónap alatt 25 kg-ot, mert kiderült, h cukorbeteg, és le kellett álljon a nehéz kajákkal + szénhidrátot is csak reggel vesz magához (két szelet kenyér formájában).
0 sport volt nála is, mert dolgozik, igaz, ő a munkaideje egy részében fizikai munkát (autóról pakol le és fel).
Szóval ő 115 kilóról 5 hónap alatt ment le sport nélkül 90 kg-ra. De sajnos a bőre nagyon lóg... a tokájánál is, a felkarján is.. a többi testrészét nem láttam, azokat ruha takarja.
Szóval valami minimális mozgás (séta, vagy biciklizés, úszás) kellene, hogy tökéletes legyen az összhatás.
persze ha "csak" mondjuk 8-10 kg-tól akarsz szabadulni, azt szerintem el lehet érni úgy 4-7 hónap alatt, ha csak annyit teszel, hogy megvonond a szénhidrátot. De ne vondd meg teljesen, mert hiánytüneteid lesznek, inkább csak délelőtt edd!
Kedves internetparasztok!
Hagy legyen már a saját szuverén joga eldönteni, hogy beszél-e arról, hogy miért nem sportol, vagy nem!!!!! Mit a f*szt kell így rámászni? Nem mindegy az nektek? A másik ami engem szintén felb*sz ez a "tipikus magyar gondolkodás" szöveg.... Mi az hogy tipikus? Kikérem magamnak, nem minden ember egyforma!!!
Sport nélkül is lehet fogyni, nekem is sikerült, volt egy olyan időszak az életemben. Ha folyamatosan diétázol (bár az én esetemben ez éheztetés volt) akkor fogyni fogsz. Hát gondoljatok bele józan paraszti ésszel, jóval kevesebb engergia megy be a szervezetbe mint előtte, így a kevesebb ételhez fog hozzáigazodni a szervezet. Hozzáoptimalizálja a testsúlyodat. MAgyarán fogyni fogsz. A sport azért kell, hogy ha lefogysz, valahogy nézz is ki, ne csak lógjon rajtad a bőr. Meg amúgy is, jó érzést ad. Egy szó mint száz, saját tapasztalatomból kiindulva, fogyni fogsz ha kevesebbet eszel.
Attól nem ha alig vagy egyáltalán nem eszel! Ellenkezőleg! Attól még inkább hízol! Sokat igyál! (vizet, nehogy félreértsd xD ) Minden fő étkezés előtt negyed órával igyál egy pohár vizet! És már nem vagy olyan éhes! Reggeli? Pirítós lekvárral vagy vajjal! Ebéd? Tészta zöldség keverékkel, nagyon finom: spagetti tészta, hagyma, cukorborsó, kukorica, párizsi szalámi kockára vágva, majonéz! Majonézbe a cuccost és egyszerűen rá a tésztára! Este: Akármi könnyebb dolog de ne edd túl magad!
tízórai és uzsonna: gyümölcs! A barátnőm evvel sokat fogyott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!