2 Hónap alatt, hogy tudnék lefogyni 10 kilót?
Én többet sportolok, többet iszok =)
Fontos, hogy minden étkezés előtt igyál meg 1 pohár langyos vizet :)... ez megtölti egy kicsit a gyomrod és kevesebb ételt fogsz enni :)
a lényeg, hogy ne cukros üdítőt igyál, hanem vizet, teát, vagy 100%-os gyümölcslevet =)
Ne nagyon nassolj, főleg ne este 6 után =)
én ezzel fogytam 1 hónap alatt 6 kilót =)....remélem hogy segítettem =)
14 évesen nehogy felnézz a bodibilder oldalra. itt sok izomagy van, mindenki csak ezt az oldalt linkeli be, ha fogyásról vagy egészséges étkezésről van szó. szégyen..
gondolom a konditermekben ez van kiplakátolva, mint támogató..
14 évesen növésben vagy, fejlődésben, kár lenne a cicidet ledolgoznod vagy épp rossz táplálkozással ártani a kis fiatal szervezetednek.
Figyelj oda, hogy ne egyél sokat. Ne egyél annyit, hogy jóllakj! Inkább többször egyél, de keveset. Mellőzd a vacsorát. A köreteket cseréld le salátára. A fehér kenyér, cukros kóla, édesség nagyon hízlal.
Hvai 5 kiló fogyás nem jó, nem is egészséges is és a saját tempódhoz nem jó. Érd be havi 3 kilóval, de az legyen tartós. Mozogj többet, sétálj buszozás helyett.
Sikerülni fog:)
Kedves utolsó hozzászóló!
Meg kell, h védjem a bodybuilder oldalt, ugyanis tedd fel légy oly szíves a kérdést magadnak és válaszold már meg, mégis melyik az a sport, ahol gyakorlatilag követelmény az alacsonyabb testzsír százalék! Igen, így van! Nahát, a testépítés! Szóval a zsírvesztés témaköréhez senki nem ért jobban, mint a testépítő versenyzők.
Minden, ami oda van írva, az igaz, csak hogy sok ember a csodát várja és döbbentem tapasztalja, h nincsen semmiféle varázslat! Lefogyni bizony csak úgy lehet, ha rendbe teszed a kajádat és sportolsz.
Nagyon kényelmesen hangzik, h pusztán éhezéssel pillanatok alatt megszabadulunk az évek során felszedett feleslegtől. Sok olyan cikk van az oldalon, amit egyenes tanítani kellene, mert ma már a zsírvesztés témakörében olyan téveszmék születnek, h kész röhej.
Szóval kedves kérdező, csak hogy segítsek. Nem abban rejlik a titok, h ne egyél annyit, h ne lakj jól. A titok abban van, h mit eszel! Az esetek 90%-ban nem az ételek mennyiségével van a gond, hanem a minőségével...
Kezdj el sportolni és iktasd ki az étrendedből az egyszerű szénhidrátokat (cukor!), és a fehér lisztet.
Ha ezt a kettőt elhagyod, és mellette sportolsz, biztosra veszem, h lesz eredménye.
Az éhezést meg egyéb marhaságokat felejtsd el.
Inkább olvasd el ezt, most már csak azért is linkelek!
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!