Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 2 Hónap alatt, hogy tudnék...

2 Hónap alatt, hogy tudnék lefogyni 10 kilót?

Figyelt kérdés
163 cm 65 kg 14/L. 2hónap alatt szeretnék ennyit lefogyni! valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is..!
2011. szept. 19. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges étkezés? pl. ez egy napi étrend, mindenhol csak az 1. nap van amúgy..

1.nap

reggeli: 2 egész tojás, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 1 pohár 100%-os narancslé

tízórai: gyümölcs (1-2 körte, alma, narancs)

ebéd: grill csirkemell, párolt zöldségköret, alma

uszonna: joghurt

vacsora: 2 szelet teljes kiőr. kenyér, 2 szelet csirkemell sonka, 2 szelet sajt, 1 pohár tej

De a második-harmadik-stb. napon mit lehet enni?

Tehát akik gyúrnak, sosem esznek egy jó káposztás kockát, vagy toros káposztát? Mindig csak a natur hús/hal pár szál salátával? Boldog ettől egy ember?

2011. szept. 30. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

na meg szerinted kinek van pénze, ideje, energiája minden nap, esetleg 2-3 naponta grillezet csirkemellre?? Norbi facebook oldalát követem, és a múltkor eléggé meglepett. egy cikket most bemásolok tőle, szerintem tök jókat mond...

Sok kilóra megvett táplálkozástudós fennen hangoztatja, hogy a testnek szüksége van cukorra, mert a sejtek tápanyaga tényleg az. Ezzel a féligazsággal hajtja a manipuláló élelmiszerlobby kasszáihoz a vásárlót és a sok elkeseredett ember önigazolást nyer. Aljas dolog féligazságot mondani. Most elmondom az igazság másik felét: Már tudod, hogy az inzulin hormon a többlet vércukrot a sejtben zsírként raktározza. Társhormona a glükagon pedig alacsony vércukor és alacsony inzulin szint esetén a testzsírból a máj segítégével előállítja az élethez szükséges cukrot. Jó példa erre az 1-es típusú cukorbetegek /teljes inzulinhiány/ éhhomi magas vércukra. Ennyi és nem több a bizonyíték, hogy mérgezed a tested az iparilag cukrozott élelmiszerekkel. A test a megevett zöldségből, húsból, sajtból, gyümölcsből előállítja magának a kellő cukrot. Akkor is, ha éhezel és semmit nem eszel. Ha viszont eszel egy lisztes, cukros ételt, akkor heves inzulin válasz következik és a glükagon termelés leáll. 2 óra múlva rosszul leszel, hiszen leesik a vércukrod. Ez a multis beetetés. Ezért nyomják a tévéreklámban, a polcvégen, hogy kóstold meg! Szerinted miért nincs nálam az Update kínálatban teljes őrlésű pékáru, vagy pufi búza stb? Nem adnák el nekem a gyártók 75 boltra? Ráírnám, hogy Update és nem menne? Dehogynem. Én azt adom ami tudásunk szerint a legjobb. Ez pedig az alacsony glikémiás index és a minimum 50%-kal csökkentett szénhidrát együttes feltétele - klinikailag bizonyítva. Tudtad, hogy a magyar társadalom többet költ gyógyszerre, mint élelmiszerre? Manipulálni finomított szénhidráttal a 3 óránkénti éhséget, elterjeszteni, hogy napi 5x enni egészséges és rászorítani a beteggé tett társadalmat a rendszeres diabétesz gyógyszer, vérnyomás csökkentő, koleszterin szabályozó, antidepresszáns, gomba elleni szerek töménytelen szedésére. Az élelmiszeren 100-200% árrés van, a gyógyszeren 1000-10000 %! Na mi éri meg? Én nem vagyok hajlandó vakon tűrni ezt, de nem csak ötleteket adok, hanem kézzel fogható megoldást is. Támadnak érte? Naná! Ketten támadnak: Az elbutított irigyek és az érdekeltek. Tesztelj! Egyél napi 2-3 alkalommal csak Update-et és mérj előtte-utána 1 órával vércukrot Accu-Chek hiteles mérővel, vagy egyél napi 5X kommerszet és tedd ugyanezt. Majd meglátod! Kérem oszd meg és lájkold a bejegyzést, ha szeretnéd, hogy mások is tisztán lássanak! Én felébredtem rég... Senki nem állíthat meg, mert tudom, hogy erre születtem. Norbi voltam

még volt egy nagyon jó cikke, hogy mit evett meg az utóbbi 3 nap alatt, ami tocsogott a zsírban stb, és mégis fogyott megint egy keveset(2-3kilót), de azt most nem találom. szerintem elég jókat ír, és amit elért 14-15 éves korától...

2011. okt. 7. 10:35
 13/15 valasz88 válasza:
Sok-sok mozgás, egészséges étrend (nem diéta!). De ha eddig nem így éltél, 2 hónap alatt nem fogsz tudni ennyit leadni.
2011. okt. 10. 23:58
 14/15 anonim válasza:
este 6 után ne egyél, mert utána már úgyse mozogsz, sok alvás, sok folyadék és mozgás pl futás, biciklizés. (:
2011. okt. 16. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez az örökkévalóságig így lesz. Norbi elmondja, h szerinte hogy van, mások elmondják, h szerintük hogy van. De azért mégis van bennük egy közös... a pénz. Mindenki pénzből él. Lássuk már be. Oké, jó, van igazság ami mond, ért hozzá, mert kitapasztalta az évek során, de...: amibe nincs igaza, h azt mondja, h másnak nincs igaza! Ide-oda passzolgatják a labdát egymásnak ezek a fogyasztó tudósok. Amúgy Norbi módszerében van jövő. A hülyeség ott kezdődik, amikor olyan fogyasztó módot reklámoznak, ahol semmi mozgás nincs. Az gyerek ésszel belegondolva is hülyeség.

Nem kell itt a kibúvó hülyeség, h mert láttad a Norbit zsíros pacalt enni. Egye, nem lesz tőle nagy baja, mert az étrendje rendbe van téve, és sportol.

Ezt kéne megérteni.

Amúgy még egy valami: Diéta = Megfelelő minőségű és mennyiségű étel bevitele. És igen, bizony a diéta a helyes táplálkozás. Nem rokon értelmű szó a fogyókúrával. A fogyókúra, na az ami ilyen csodaszerként van megemlítve mindenhol, ha tönkre akarod tenni magad és hiszel a csodákban, akkor fogyókúrázz... Nincs olyan, h fogyókúra... Nem működhet. Mert az alapfelvetés is hülyeség.

Diéta =~ változás, magadban, étrendedben, fejben.

Ha valaki le akar fogyni, és akarja, az lefogy.

Egy másik megjegyzés: egy egészséges táplálkozásban lévő kaja olcsóbban jön ki, mint a szemét kaja, amitől meghízunk. Nyugodtan ki lehet számolni, utána lehet járni, nem kell egyből rávágni semmi hülyeséget.

Manapság túlságosan el vagyunk kényelmesedve, mindenki ki van szolgálva. Ideje rálépni a helyes útra.

2011. okt. 18. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!