Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogy tudok látszólag is lefogyni?

Hogy tudok látszólag is lefogyni?

Figyelt kérdés
Nyáriszünetbe szeretnék lefogyni a suli megkezdéséig. 10 kilót leszeretnék adni. Szerintetek hogy csinálhatnám? Tippeket írhattok köszönöm
2011. jún. 12. 09:05
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
0%
Egyél kevesebbet mint egy disznóó... ha nem sikerül úgy sem akkor add fel.. dagadt maradsz örökre.. xDD
2011. jún. 19. 00:24
 12/23 anonim válasza:
Mindig annyit egyél amennyi pont kell tehát ha már nem érzed hogy éhes vagy,ne egyél tovább,ne tömd tele magad.Ja és reggeli futástól fel lehet frissülni aztán járhatsz táncra,bringa egy kicsit vagy valami :) Ja egyébként úgy hallottam hogy a narancstól felgyorsul az anyagcseréd,szóval egyél narancsot :D
2011. jún. 24. 15:53
 13/23 anonim válasza:
Sziia :) én 14 éves lány vagyok... 1,5 hónap alatt 14 kilótól szabadultam meg... még maga sem tudom hogy hogy...mivel anniytt tetem érte hogy : nem zabálom tele magam .... csak barna kenyér ...fehér eknyeret nem tudom mikor ettem utoljára....sok gyümi :)...cukor semmi..csak édesítőszer..:) és egy kis görkori vgay séta... :D és így lement 15 kiló .. próbáld meg te is :) drukkolok(yn) :)
2011. jún. 27. 20:21
 14/23 anonim válasza:
Rubint Réka edzés programját ajánlom, ha rendszeresen csinálod és betartod a kritériumokat egy hét alatt leadhatsz 5 kilót, úgy hogy nem koplalsz és nem szeded vissza rá 1 hónapra.
2011. jún. 27. 22:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Elsőnek: az ásványvíz ugyanaz, mint a csapvíz, csak sokszorosába kerül.
2011. júl. 2. 19:23
 16/23 anonim válasza:
Nekem is segítsetek ! Én is le szeretnék fogyni , de én viszont látszólag nem . :D
2011. júl. 3. 01:50
 17/23 anonim válasza:
Photoshop! Nekem bevállt.
2011. júl. 4. 17:41
 18/23 anonim válasza:

Az alma+ásványvíz jó, DE CSAK estefelé. Én is azt ettem 4-5 után. Munkától függött. Reggelire+ebédre ettem normálisan, és közvetlen kaja előtt megittam 2-3 dl vizet. Így nem tudott annyi ételt befogadni, és hamarabb telt meg a gyomrom. Éhes sem voltam utána. Mellette bicóztam (amikor volt időm), de egy héten minimum 4 napot beiktattam. Az almát héjastól reszeltem. Eleinte volt hasmenésem, mert kitisztít, de ez csak 1-2 napig tart. nem egy hét alatt akartam leadni. Miután sportolsz, ne mérlegelj, centizz. Mert az izom nehezebb a zsírnál, és csak megijednél, hogy több vagy, mint voltál. Írd fel, amikor elkezded, és minden 7en egyszer újra centizz.

1 hónap alatt látszik az eredmény. Ér Rubint Réka jó. :)

2011. júl. 8. 18:27
 19/23 anonim válasza:

Az ilyen hirtelen diéták semmit se érnek.. előbb utóbb úgyis feladnád.

1, Az alakunkat,az elfogyasztott táplálék minősége/menyisége 70%ban befolyásolja. 3 óránként érdemes kajálni,de legalább naponta 5x. Persze mindig csak keveset,és nem mindegy,hogy mit. Az,hogy a kenyér fehér vagy barna tök m1.. csökkentett szénhidrátú lisztből készüljön,ez a lényeg,egyébként csak akkor edd ha nélkülözhetetlen. Egyél halat,főtt krumplit,riszet,gombát,májat,főzeléket. Gyümölcsöt inkább délelőtt egyél,délután inkább gyümölcsöt.

Folyadék:napi 2-3liter víz ,főleg nyáron. Vegyél citromot,préseld ki a levét,öntsd bele,de ne túl sokat:finom,és zsírt éget

Mozgás : Ha tudod magadról,hogy lusta vagy/eddig nem mozogtál nem ajánlom,hogy túl hajtsd magad.. biciklizz,sétáltass kutyát,ússz,görkorizz,tarts aerobic órát a barátnőiddel..stb én például minden hova gyalog megyek,és még kutyát is sétáltatok..napi 10km megvan

Amit még ajánlok: Mivel a hirtelen súlyváltozás narancsbőrhöz vezet ajánlom a feszesítő masszást,fáj,de hasznos. Ajánlom még a szaunát,és a fóliát is.

Sok sikert!!! :)

2011. júl. 10. 02:09
 20/23 anonim válasza:
**Délután inkább zöldséget:)
2011. júl. 10. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!