Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogy tudok látszólag is lefogyni?

Hogy tudok látszólag is lefogyni?

Figyelt kérdés
Nyáriszünetbe szeretnék lefogyni a suli megkezdéséig. 10 kilót leszeretnék adni. Szerintetek hogy csinálhatnám? Tippeket írhattok köszönöm
2011. jún. 12. 09:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha tényleg le akarsz fogyni ,és gyorsan,akkor alma,ásványvíz.

Mindkettő korlátlanul fogyasztható,sportolni sem kell emellett,mert anélkül is garantált a lefogyás. Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.

2011. jún. 12. 09:10
 2/23 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet és mozogj sokat! Most ráérsz reggel futni egy órát, délután meg biciklizni egyet. Minimum.
2011. jún. 12. 09:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
úristen, nehogy hallgass erre a hülyeségre, hogy alma meg ásványvíz!!! egy hónap alatt tönkretennéd magad. Egyél mindent, de mértékkel, és mellette sport, sport, sport!!! Ha azt akarod, hogy látsszon, akkor csak így lehet!
2011. jún. 12. 09:30
 4/23 A kérdező kommentje:
Ha odafigyelek mit eszek és mellette sportolok úgy letudok adni 10 kiló felesleget? Mennyit sportoljak naponta?:)
2011. jún. 12. 09:45
 5/23 anonim ***** válasza:
Alma és ásványvíz, no comment inkább. Oszd el a kajádat napi 5-6x, egyél normálisan, cukor és zsíros kajákat kerüld. Igyál sok vizet. Mozogj napi fél - másfél órát. Fokozatosan állj rá, mert ha elkezdesz napi másfél órát mozogni rögtön, úgy hogy eddig nem csináltál semmit el fog menni a kedved tőle. Úgy mérd magad hetente, hogy reggel ébredés után, étgyomorra, ruha nélkül, mindig ugyanakkor. Ha heti 1kg körül megy le akkor jó vagy.
2011. jún. 12. 09:50
 6/23 anonim ***** válasza:
szerintem menni fog, ha nagyon akarod. Én a helyedben minden másnap sportolnék intenzívebben, hogy az izmaid tudjanak regenerálódni. Mondjuk mindn másnap egy erős aerobic vagy alakformáló torna (tescoban tök olcsón vannak dvd-k), következő nap karabantartásképpen mondjuk egy fél óra futás vagy bringázás. Sok sikert!!!
2011. jún. 12. 09:53
 7/23 anonim válasza:

[link] ez szerintem teljesen jól tartható nekem bevált! Mellette napi

1-1,5 óra futás és le fognak olvadni a kilók!

Sok sikert

2011. jún. 12. 21:58
 8/23 A kérdező kommentje:
Ha úgy csinálom hogy reggel, délbe, este eszek rendes ételt emellett gyümölcsök meg ilyenek. És evés után mindig tornázok. Evés után egy-egy óra biciklizés, felülések meg ilyenek. Így sikerülhet? Köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 13. 08:47
 9/23 anonim válasza:

Én csökkentettem kb 30%-kal a kajamennyiségemet, több zöldséget ettem, illetve nem ettem csipszet-csokit-pizzát-édességet. Emellett a napi mozgás annyi hogy ahányszor lehetőségem volt rá fekvőztem (20-40-70 mikor mennyi erőm volt rá kb napi 5-600 db összességében), illetve este sötétedés körül elmentem futni 6-8 percet (ehhez feltettem ilyen neoprén övet ami segítette az izzadást). Ennyi :)

1-2 hónap alatt (ha mindennap csináltam!) lement egy 10-12 kiló. Persze ezt szinten is kell tartani. Azt hiszem ma újra elkezdem a futást... :)

2011. jún. 13. 19:46
 10/23 anonim válasza:

Első válaszadó!

Te felfogtad ésszel, hogy ez egy fejlődő szervezet számára nem megfelelő táplálkozási mód? Iskolás még, hova koplaltatnád almával és vízzel? Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne is írj semmit!

2011. jún. 15. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!