Valaki elmagyarázná kérem?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázza el légyszi hogy mi ennek a lényege mit hogy kell mert olvasom a neten de nem fogom fel mert össze vissza van lerva. köszi :D 18/f2011. máj. 23. 18:34
1/11 anonim válasza:
Nos, csak szépen sorban olvasd a netet, minden betűt, ami jön, ne ugráljon közben a szemed, csak soronként, és úgy fogod kiolvasni a lényeget, kár magyarázni tovább.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, mennyit akarsz fogyni, vagy egyáltalán fogyni akarsz-e vagy csak életmódot váltani.
Fogyáshoz tapasztalat alapján fogyókúra-kombinációkat ajánlanék, nekem bevált és szépen lefogytam tőle (20 kg-ot), viszonylag rövid idő alatt és nem is jött vissza.
Ha érdekel, leírom mit-hogy:)
6/11 A kérdező kommentje:
természetesen érdekel!:) amúgy igen fogyni szeretnék és egy olyan 10-15 kgot. ha van időd ird le. köszi
2011. jún. 1. 22:59
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Most nincs időm, de holnap estig leírom:)
9/11 anonim válasza:
Oké, most gépeltem be kb 1,5 A/4-es oldalnyi szöveget nektek és egy rossz kattintással elszállt az egész. Azt hiszem kimegyek felrobbanni...
10/11 A kérdező kommentje:
csak nyugalom :) remélem azért összejön :P
2011. jún. 5. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!