Nagyon szeretnék lefogyni. Összeállítana valaki nekem egy étrendet?
Figyelt kérdés
Próbáltam már összeállítani magamnak, de soha nem megy, mert nem nagyon értek hozzá. Segítsetek légyszi!
Nagyon fontos lenne.
Köszönöm!
2011. márc. 21. 00:07
1/4 anonim válasza:
írj rám privit, nekem van egész havi étrendem, ha gondolod elküldöm :) (eddig 2 hónap alatt 7 kg-t fogytam vele, de közbe mozgotam is)
2/4 anonim válasza:
Fogyókúra??
ajánlom a 90 naposat, hasznos és segít
3/4 sztyopinger válasza:
Keserűsó reggel, sok folyadék, teljes kiőrlésű kenyér és javasolt a csípős is -csak kulturáltan-
4/4 anonim válasza:
Reggelre valami könnyűt: 50 dkg disznósajt, két kefír majd fél kiló kenyér. Ebédre valami kevés kalóriájút: csülkös bableves majd pacal másodiknak, esetleg szalonna desszertnek. Este meg csülök pékné módra olyan 10 óra körül és szerintem eredményes fogyás tudható be hetek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!