Összeállítana valaki nekem egy étrendet?
Már lassan 1 éve fogyizom és hát eddig 15-20 kg adtam le de most vhogy nem megy pedig sokkal többet sportolok.
Majdnem mindennap futok 40-50 percet reggel +rubint réka has-azok mindennap(20perc),néha boxolok is meg súlyzózom.
Az étrendem eddig kb ez volt:
reggel:1-2 db keksz vagy melegszenvics
suliban csak almát ettem azaz 3ig
3kor főt ételt
5kor vagy ugyanazt mint 3kor vagy joghurtot(natur)+meggyet
172cm/74kg/17 éves lány
előre is köszi:)
(Nem tudom h lényeges e de most nézték meg a vércukor szintem és minden)
Szia!
Én nem nagyon értek ezekhez az étrendekhez, de én is fogyózok, és leírom, hogy én hogy szoktam. 75 kilo voltam 3 hónapja, most 65 vagyok, augusztus végéig 55 a cél:) (166cm/18/L)
Reggeli sztem neked nem vmi jó. Az legyen a legtöbb. Én 2 szelet kenyér vagy abonettett szoktam enni, vagy felvágottal vagy tojással, és hozzá zöldségek (paprika, paradicsom, uborka)
tízórai: vmilyen gyümölcs, szezonnak megfelelően (most általába cseresznye, eper, málna)
ebéd: azon én ne spórolok, ami épp van, ha főzeleék, akkor főzelék, ha tészta akkor ház az (mértékkel eszem)
uzsonna: általában joghurt, vagy tej
vacsora: nekem az vagy alma, vagy répa, vagy pár pufi rízs paradicsommal
emellett 3 liter szénsavmenets ásványvíz+zöld tea
este futás,meg 1 óra szobabiciklizés, szépen formálódok, és semmi baja a bőrömnek vagy akármi másnak
én azt tudom tanácsolni, hogy többször kevesebbet
persze nasi+cukros üdítőket hanyagolom
Annál is inkább kéne neked egy szakember, mert a leírtak szerint semmi zöldséget nem ettél, legalábbis nyersen nem, pedig naponta többször többfélét kéne enni.
A reggelid például pocsék, üres kalóriákat viszel be, holott azt a kalóriamennyiséget sokkal jobban is fel lehetne használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!