Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintetek hatásos az esti...

Yabumi kérdése:

Szerintetek hatásos az esti 25db felülés?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szerintem a semminél jobb, de csinálhatnál reggelente is, nem csak este
2010. nov. 22. 13:14
 12/22 anonim ***** válasza:
Hatásos. De úgy az igazi, ha egyre többet csinálsz. Először 25, majd 50...
2010. nov. 22. 15:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen.

Minden mozgás hatásos,nem kell tulzásba vinni de a 25 az szerintem kevés.

...ja és ne várj eredményt minden este csak egy hosszabb idő után.

2010. nov. 23. 06:52
 14/22 anonim ***** válasza:

A semminél több és segít. Az is segít még ha mellette gyalogolsz napi kb. 2x 15 percet és 10 percet még tornára szánsz.

Úgy tűnik, hogy egyelőre nem nagyon akarod megerőltetni magad. Megértem, én is ilyen vagyok. Úgyhogy kezdetnek jó. Ha hozzászoksz, idővel igényelni fogod a többet.

Sok sikert! :)

2010. nov. 24. 09:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Igazából ezzel csak egy gond van - nevezetesen az, hogy mivel a hasizomzat (a kockák) úgynevezett nem kötött izomcsoport, ezért baromira nehéz célzottan dolgoztatni, mert nem kapcsolódik csontokhoz. A felülés akkor ér egy keveset, ha egyáltalán nincs másra lehetőség, ugyanis felülésnél nem az általad kívánatosnak tartott izomcsoport dolgozik legnagyobb részben, hanem a gyomor feletti (a bordakosárhoz kapcsolódó) rész, a has oldala, illetve a hát alsó része. Önmagában csak a felülés sz*rt sem ér. 25 meg pláne nem.

Vagy csinálod rendesen, vagy ne csináld. Többre mész 25 (vagy inkább 5x25) fekvőtámasszal. Az kb a test 80%-át dolgoztatja meg.

Utóirat: 1992-ben, ffi felnőttben én voltam az országos bajnok testépítésben, és ilyen hülyeséget nem mondtam senkinek.

2010. nov. 24. 10:29
 16/22 anonim válasza:

igaz nem tudom h hatásos e vagy sem, de nekem is kockás a hasam (a pasim szerint de nem vok EGO!!:)) szal elgondolkodtam egy kicsit, és eszembe jutott, h hullahopp karikával is lehet csinálni kocka hasat!! nem baj ha nem tudsz, tanulj meg, és szórakozva fogysz! nekünk is van, csak tömör műanyagból készült. ha neked nincs, nem baj, vegyél egy könnyűt, vágd el egy helyen, tegyél bele kis kavicsokat, és celluxold vissza. így nem csak kocka hasad lesz, hanem még karcsú is leszel! ha minden este egy kiadósat holahoppozol (kb félórát) már fél-egy hónap múlva látható lesz az eredmény!

sok sikert

2010. nov. 25. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
a semminél több. De óva intenélek attól, h extrém sokat csinálj. Én 600-akat csináltam naponta, plusz egyéb edzések, és összeégettem a bőrszöveteim az izomszövettel a hasamon. Plusz szétvált a köldököm fölött a hasfalam. :(
2010. nov. 27. 20:55
 18/22 anonim válasza:
100-120 De minden nap! meglesz a hatása, igaz nem 1 hét alatt
2010. nov. 29. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
ha fél percig kitartasz egy ismétlést, elég 25 is...
2010. nov. 29. 22:42
 20/22 anonim válasza:
mindenki csináljon annyit, amennyit bír vagy amennyi jól esik neki :) próbáld meg felülések közben megemelni a lábadat és kisebb felüléseket csinálni :) ebből elég a kevés is, mert nehezebb, megterhelőbb :)
2010. nov. 30. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!