Szerintetek hatásos az esti 25db felülés?
Igen.
Minden mozgás hatásos,nem kell tulzásba vinni de a 25 az szerintem kevés.
...ja és ne várj eredményt minden este csak egy hosszabb idő után.
A semminél több és segít. Az is segít még ha mellette gyalogolsz napi kb. 2x 15 percet és 10 percet még tornára szánsz.
Úgy tűnik, hogy egyelőre nem nagyon akarod megerőltetni magad. Megértem, én is ilyen vagyok. Úgyhogy kezdetnek jó. Ha hozzászoksz, idővel igényelni fogod a többet.
Sok sikert! :)
Igazából ezzel csak egy gond van - nevezetesen az, hogy mivel a hasizomzat (a kockák) úgynevezett nem kötött izomcsoport, ezért baromira nehéz célzottan dolgoztatni, mert nem kapcsolódik csontokhoz. A felülés akkor ér egy keveset, ha egyáltalán nincs másra lehetőség, ugyanis felülésnél nem az általad kívánatosnak tartott izomcsoport dolgozik legnagyobb részben, hanem a gyomor feletti (a bordakosárhoz kapcsolódó) rész, a has oldala, illetve a hát alsó része. Önmagában csak a felülés sz*rt sem ér. 25 meg pláne nem.
Vagy csinálod rendesen, vagy ne csináld. Többre mész 25 (vagy inkább 5x25) fekvőtámasszal. Az kb a test 80%-át dolgoztatja meg.
Utóirat: 1992-ben, ffi felnőttben én voltam az országos bajnok testépítésben, és ilyen hülyeséget nem mondtam senkinek.
igaz nem tudom h hatásos e vagy sem, de nekem is kockás a hasam (a pasim szerint de nem vok EGO!!:)) szal elgondolkodtam egy kicsit, és eszembe jutott, h hullahopp karikával is lehet csinálni kocka hasat!! nem baj ha nem tudsz, tanulj meg, és szórakozva fogysz! nekünk is van, csak tömör műanyagból készült. ha neked nincs, nem baj, vegyél egy könnyűt, vágd el egy helyen, tegyél bele kis kavicsokat, és celluxold vissza. így nem csak kocka hasad lesz, hanem még karcsú is leszel! ha minden este egy kiadósat holahoppozol (kb félórát) már fél-egy hónap múlva látható lesz az eredmény!
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!